Dansk hotelkæde vil udvide med to nye hoteller

Den familieejede hotelkæde Brøchner Hotels er oppe på at have fem hoteller i København. Ægteparret bag kæden vil åbne flere.
Facaden på hotellet SP34 i København, som er en del af Brøchner-hotelkæden. | Foto: PR
Facaden på hotellet SP34 i København, som er en del af Brøchner-hotelkæden. | Foto: PR

Søren Brøchner er tredjegenerations-hotelejer og ejer og driver sammen med sin kone hotelkæden Brøchner Hotels, som for tiden oplever fremgang, skriver Berlingske.

I dag består kæden af fem hoteller, men Søren Brøchner fortæller til avisen, at planen er, at der skal åbnes yderligere to hoteller inden for det nærmeste års tid. Det ene af de nye hoteller kommer til at have hjemme i Carlsberg Byen og har fået navnet Hotel Ottilia, der efter planen åbner for gæster i januar 2019.

Den familieejede kæde vokser for tiden i takt med, at der kommer flere turister til Danmark, som søger en mere unik overnatningsmulighed end et standard hotelværelse, skriver Berlingske.

Ifølge koncernregnskabet bag selskabet, som ejer Brøchner Hotels, Flama Holding, landede selskabets bruttofortjeneste i 2017 på knap 94,6 mio. kr. mod 76 mio. kr. året før, mens overskuddet lød på 20,4 mio. kr. mod 20,9 mio. kr. i 2016. Blandt andet højere personaleomkostninger, som steg fra 42,3 mio. kr. til 58,4 mio. kr., var med til at trække penge ud ud af bundlinjen. Ifølge regnskabet er antallet af ansatte gået fra 76 til 112. Værdien af selskabets grunde og bygninger gik fra 361 mio. kr. til 459 mio. kr. i 2017. Flama Holding er ejet af ægteparret og deres tre børn.

Familieejede danske hoteller har succes med unika-tilgang

Hotelfamilie gennem 35 år vil tage chancer i jagten på vækst

Hoteldirektør: 7600 nye hotelværelser kan udløse nedtur i branchen

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også