Vindmølle-millionær jagter flere ejendomsprojekter

Peter Stubkjær Sørensen, der skabte en formue ved at sælge Bonus Energy, er på udkig efter flere ejendomsprojekter. Udover København og Aarhus er også Odense i kikkerten.
Lejligheder ved Sandkaj i Nordhavn, som er blandt de projekter, som Stubkjær Invest er involveret i. | Foto: PR-illustration
Lejligheder ved Sandkaj i Nordhavn, som er blandt de projekter, som Stubkjær Invest er involveret i. | Foto: PR-illustration

Med snart færdige byggeprojekter i både København og Aarhus er Peter Stubkjær Sørensen, der skabte en formue ved at sælge vindmøllevirksomheden Bonus Energy til Siemens for over 2 mia. kr., på jagt efter nye ejendomsprojekter, skriver Børsen.

"Vi er snart færdige med at bygge på Ceres-grunden i Aarhus og i Nordhavn i København, og vi har faktisk ikke lige nu nye projekter på bedding. Men vi kigger os omkring, og kommer der noget godt, så er vi klar. Vi vil gerne mere ind i ejendomme," siger Peter Stubkjær Sørensen til Børsen.

Den primære interesse er i København og Aarhus, men også Odense er blevet interessant, siger han til avisen.

I hans selskab Stubkjær Invest, der rummer investeringer i aktier, obligationer og ejendomme, er resultatet øget fra 80 til 279 mio. kr. efter skat, hvilket ejeren erklærer sig stolt af og bemærker ikke et niveau, der kan nås hvert år.

Den samlede formue hos Peter Stubkjær Sørensen er øget med 11 pct. til knap 3,8 mia. kr., fremgår det.

Vindmølle-millionær vil tjene penge på luksusboliger

Lejligheder i nedlagt ølbryggeri udlejes på rekordtid

Vindmølle-milliardær øger sin ejendomsformue 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også