EjendomsWatch

Lejligheder i nedlagt ølbryggeri udlejes på rekordtid

Det er gået stærkt med at udleje 230 nye lejemål midt i Aarhus, lyder det fra administratoren Deas, der på godt to måneder har fundet samtlige lejere til den 15.000 kvm store ejendom.

PR-illustration af projektet Bryggerhaven, der på godt to måneder er fuldt udlejet. I bunden ses den hedengangne dagligvarebutik Kiwi. | Foto: PR-illustration

Lejligheder og en skole har overtaget ølvirksomheden Ceres' bryggerigrund i Aarhus Midtby, og ejendomsadministratoren Deas melder nu om en rekordhurtig udlejning af et nyt byggeri på 230 lejemål.

På godt to måneder er A. Enggaard og Stubkjær Invests udlejningsejendom, Bryggerhaven, blevet fuldt udlejet. Det skyldes, ifølge Deas, en kombination af god beliggenhed, passende priser og et fortsat ønske om at bo midt i de større byer.

Stor interesse for nye boliger i bryggerikvarter i Aarhus  

"Når udlejningen er sket i dette tempo, så skyldes det samspillet mellem et attraktivt byggeri, en fantastisk og yderst eftertragtet beliggenhed samt en prissætning, der har været rigtig. Man har med Bryggerhaven formået at ramme markedet helt rigtigt," siger Lasse Rüsz, afdelingschef og ansvarlig for udlejning i Deas, i en pressemeddelelse.

Ejendommene er i forskudte niveauer på fire-syv etager, og de 230 boliger varierer fra to-fire værelser på 41-92 kvm. Der findes en enkelt dagligvarebutik i bunden, mindre butikker og en café.

AP Pension og Deas udvider Aarhus-projekt med 126 boliger

Kampagne skal få flere til at blive ejendomsadministrator 

A. Enggaard tror på godt 2017 

Mere fra EjendomsWatch

Bekymrede bestyrelsesmedlemmer trækker fondstilsyn ind i sag om ejendomsadvokater

FINGRENE I FONDSMIDLER: Erhvervsstyrelsen har bedt om en forklaring fra fond, hvor to advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner i diverse honorarer. Det sker efter en henvendelse fra to uafhængige medlemmer af fondsbestyrelsen, der ser på situationen "med stigende bekymring." Bestyrelsesformand afviser kritikken.

Proptech solgt til mediekoncern

"Det passer perfekt til strategien om at styrke vores eksisterende virksomheder via opkøb," lyder det fra koncerndirektør efter opkøb af softwarefirma målrettet ejendomsadministration.

DI-direktør med rette "etiske kompas" bliver ny frontfigur hos Ejendomdanmark

Afløseren for adm. direktør Jannick Nytoft findes hos Dansk Industri, men hans cv fra andre organisationer er langt. "Personlighed og ledelseserfaring" har vejet tungest i rekrutteringen, fortæller Ejendomdanmark-formand til EjendomsWatch og lufter ambition om at komme "tættere på vores medlemmer." (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier