EjendomsWatch

Lejligheder i nedlagt ølbryggeri udlejes på rekordtid

Det er gået stærkt med at udleje 230 nye lejemål midt i Aarhus, lyder det fra administratoren Deas, der på godt to måneder har fundet samtlige lejere til den 15.000 kvm store ejendom.

PR-illustration af projektet Bryggerhaven, der på godt to måneder er fuldt udlejet. I bunden ses den hedengangne dagligvarebutik Kiwi. | Foto: PR-illustration

Lejligheder og en skole har overtaget ølvirksomheden Ceres' bryggerigrund i Aarhus Midtby, og ejendomsadministratoren Deas melder nu om en rekordhurtig udlejning af et nyt byggeri på 230 lejemål.

På godt to måneder er A. Enggaard og Stubkjær Invests udlejningsejendom, Bryggerhaven, blevet fuldt udlejet. Det skyldes, ifølge Deas, en kombination af god beliggenhed, passende priser og et fortsat ønske om at bo midt i de større byer.

Stor interesse for nye boliger i bryggerikvarter i Aarhus  

"Når udlejningen er sket i dette tempo, så skyldes det samspillet mellem et attraktivt byggeri, en fantastisk og yderst eftertragtet beliggenhed samt en prissætning, der har været rigtig. Man har med Bryggerhaven formået at ramme markedet helt rigtigt," siger Lasse Rüsz, afdelingschef og ansvarlig for udlejning i Deas, i en pressemeddelelse.

Ejendommene er i forskudte niveauer på fire-syv etager, og de 230 boliger varierer fra to-fire værelser på 41-92 kvm. Der findes en enkelt dagligvarebutik i bunden, mindre butikker og en café.

AP Pension og Deas udvider Aarhus-projekt med 126 boliger

Kampagne skal få flere til at blive ejendomsadministrator 

A. Enggaard tror på godt 2017 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 26: Over for gult

Med dagens Tour de France-start i København viser hovedstaden endnu engang sin status som en international by. Ikke så sært, at udenlandske investorer stadig gerne vil have del i værdierne, også selvom de måske tager et dyk for en tid.

Trængt boligfond må alligevel skride til salg

Frederiksberg Boligfond er stadig i så sårbar økonomisk situation, at der skal skaffes penge via ejendomssalg – præcist det, der i 2018 udløste folkelige protester, da Blackstone var udset som køber.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier