EjendomsWatch

Værdireguleringer gav markant større overskud på bundlinjen i Nordicom

Bundlinjen i Park Street Nordicom er mere end ottedoblet i 2017.

Foto: Google Street View

Ejendomsselskabet Park Street Nordicom er kommet ud af 2017 med et meget større overskud, end selskabet realiserede året før. Det var drevet af en stor positiv værdiregulering på selskabets investeringsejendomme.

Det viser selskabets regnskab, der er offentliggjort onsdag. 

Selskabet har i 2017 leveret et overskud på bundlinjen på 360,1 mio. kr. mod 43,5 mio. kr. året før. Park Street Nordicom har lavet positive værdireguleringer for 365,8 mio. kr. i 2017. 

Selskabets resultat før værdireguleringer og skat, EBVAT, landede næsten på niveau med året før. EBVAT landede på 25,9 mio. kr. i 2017 mod 24,9 mio. kr. året før. Park Street Nordicom skriver, at EBVAT landede som ventet. 

Selskabet oplyser, at EBVAT-resultatet indtil tredje kvartal var lavere end i 2016, men det blev vendt i fjerde kvartal.

"EBVAT blev bedre på grund af reduktionen af finansielle omkostninger som følge af lavere marginer på realkreditlån," skriver selskabet i regnskabet.

Ejendomsselskabet venter i 2018 et EBVAT-resultat i niveauet 80-90 mio. kr. 

Det skal blandt andet ske ved at fortsætte med at strømline selskabets operationer ved implementeringen af nye systemer, politikker og strategiske partnerskaber med ekstern ejendomsadministration.

Nordicom-ejer gør klar til at indløse småaktionærer 

Pradeep Pattem – en mand med sans for forældreløse ejendomme

Park Street Nordicom varsler europæisk ekspansion

Ejendomsselskab leverede årets største aktieafkast 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier