EjendomsWatch

Park Street Nordicom varsler europæisk ekspansion

Det børsnoterede ejendomsselskab er langt om længe ude af kreditorernes kløer og ser frem til at kunne indfri sit potentiale, fortæller storaktionær og topchef Pradeep Pattem i et interview med EjendomsWatch. Her uddyber han planerne både i og uden for Danmark og bejler samtidig til de danske pensionskasser.

Dannebrogsgade 2 i Odense er blandt de ejendomme, som Park Street Nordicom planlægger at ombygge og dermed øge værdien af. | Foto: PR

LONDON — Park Street Nordicom skal udvikles til at være en platform for ejendomsinvesteringer i hele Europa. I løbet af 2018 forventer selskabets hovedaktionær, Pradeem Pattem, at foretage markante forbedringer i den eksisterende portefølje og gradvist bevæge sig tættere på yderligere opkøb og partnerskaber til investeringer med eksempelvis pensionskasser, hvilket han gennem sit London-baserede selskab, Park Street Advisors, allerede har gjort.

Det fortæller Pradeep Pattem, der er adm. direktør og via selskabet Park Street Asset Management ejer 87,62 pct. af aktierne. EjendomsWatch møder ham på moderselskabet Park Street Advisors' kontor på Grosvenor Street i bydelen Mayfair, der huser Londons travleste shoppingområder, Oxford Street og Regent Street.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier