Park Street Nordicom varsler europæisk ekspansion

Det børsnoterede ejendomsselskab er langt om længe ude af kreditorernes kløer og ser frem til at kunne indfri sit potentiale, fortæller storaktionær og topchef Pradeep Pattem i et interview med EjendomsWatch. Her uddyber han planerne både i og uden for Danmark og bejler samtidig til de danske pensionskasser.
Dannebrogsgade 2 i Odense er blandt de ejendomme, som Park Street Nordicom planlægger at ombygge og dermed øge værdien af. | Foto: PR
Dannebrogsgade 2 i Odense er blandt de ejendomme, som Park Street Nordicom planlægger at ombygge og dermed øge værdien af. | Foto: PR

LONDON — Park Street Nordicom skal udvikles til at være en platform for ejendomsinvesteringer i hele Europa. I løbet af 2018 forventer selskabets hovedaktionær, Pradeem Pattem, at foretage markante forbedringer i den eksisterende portefølje og gradvist bevæge sig tættere på yderligere opkøb og partnerskaber til investeringer med eksempelvis pensionskasser, hvilket han gennem sit London-baserede selskab, Park Street Advisors, allerede har gjort.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
!
!
Skal indeholde mindst 6 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også