EjendomsWatch

Pradeep Pattem – en mand med sans for forældreløse ejendomme

Park Street Nordicoms storaktionær har store planer for sin danske investering. EjendomsWatch besøgte ham i London for at høre om baggrunden for opkøbet af et dansk, gældstynget ejendomsselskab samt den uventede lange kamp med kreditorerne, der til tider mindede ham om en sæbeopera.

Foto: PR

LONDON — Pradeep Pattem er en person, der ved, hvad han vil give for tingene. Da han byder EjendomsWatch indenfor hos Park Street Advisors, bærer det minimalistisk indrettede kontor tydeligt præg af, at man er flyttet ind for relativt kort tid siden.

Det skyldes ifølge Pradeep Pattem, at udlejeren af det tidligere kontor på Dover Street i bydelen Mayfair, der huser Londons travleste shoppingområder, Oxford Street og Regent Street, bebudede en lejeforhøjelse på 40-45 pct. Det skete kort tid efter, at Storbritanniens befolkning stemte ja til at træde ud af EU, hvilket giver usikkerhed om udflytning af arbejdspladser fra London til det europæiske fastland.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Danica finder ny administrator af tocifret milliardportefølje

En af landets største ejendomsadministratorer, CEJ, skal fra 1. oktober overtage administrationen af Danica Ejendommes portefølje af erhvervs- og boligejendomme.”Det styrker selvtilliden i organisationen,” lyder det fra topchef. Aftalen bliver blandt CEJ’s største og overtages fra den større konkurrent Newsec. (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier