EjendomsWatch

Odense planlægger 400.000 kvm nyt centralt byområde

MIPIM 2018: Med letbane, nyt universitetshospital og en revitaliseret bymidte undervejs er landets tredjestørste by klar til at tænke i de næste udviklingstrin: Arealerne, som rømmes, når byens nuværende universitetshospital afløses af et nyt i 2022. Borgmester vil stimulere en langsigtet interesse for byen blandt investorer.

Peter Rahbæk Juel (S), borgmester i Odense. | Foto: Ritzau Scanpix/Malene Anthony Nielsen

CANNES — Knapt har blomstergrossisten Gasa forladt sit 140.000 kvm areal centralt i Odense for at give plads til nye boliger, før byen lægger planer for yderligere 400.000 kvm tæt på bymidten.

Det er arealerne omkring byens nuværende universitetshospital, som Odense gerne vil skabe interesse for blandt potentielle investorer, hvor ikke mindst de danske pensionskasser er begyndt at få øjnene op for Fyns største by.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Bekymrede bestyrelsesmedlemmer trækker fondstilsyn ind i sag om ejendomsadvokater

FINGRENE I FONDSMIDLER: Erhvervsstyrelsen har bedt om en forklaring fra fond, hvor to advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner i diverse honorarer. Det sker efter en henvendelse fra to uafhængige medlemmer af fondsbestyrelsen, der ser på situationen "med stigende bekymring." Bestyrelsesformand afviser kritikken.

Proptech solgt til mediekoncern

"Det passer perfekt til strategien om at styrke vores eksisterende virksomheder via opkøb," lyder det fra koncerndirektør efter opkøb af softwarefirma målrettet ejendomsadministration.

DI-direktør med rette "etiske kompas" bliver ny frontfigur hos Ejendomdanmark

Afløseren for adm. direktør Jannick Nytoft findes hos Dansk Industri, men hans cv fra andre organisationer er langt. "Personlighed og ledelseserfaring" har vejet tungest i rekrutteringen, fortæller Ejendomdanmark-formand til EjendomsWatch og lufter ambition om at komme "tættere på vores medlemmer." (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier