EjendomsWatch

Investeringsbank løber med logistikejendomme i trecifret millionhandel

Den norske investeringsbank Pareto Securities køber to ejendomme i Jylland af ejendomsudbyderen Crescendo.

Ejendommen i Viborg som Pareto Securities har købt. Foto: PR Crescendo

Investeringsselskabet Crescendo sælger to logistikejendomme på i alt 54.000 kvm til investeringsbanken Pareto Securities, oplyser selskabet.

Prisen for begge ejendomme er opgjort til i alt 300 mio. kr.

Salget er sket i selskab med investorerne i kommanditselskaberne bag de to ejendomme, som har adresse i henholdvis Horsens og Viborg.

"Vi er tilfredse med de to gennemførte transaktioner, som understøtter vores strategi og fokus i Danmark, herunder i logistiksegmentet, hvor de underliggende makroøkonomiske drivere sammenholdt med lange uopsigelige lejekontraker skaber grundlag for attraktive langsigtede afkast," udtaler Frederik Kock, partner og ansvarlig for Pareto Securities’ danske ejendomsaktiviteter, i en pressemeddelelse.

Begge ejendomme er købt efter indgåelse af nye, lange lejekontrakter.

Horsens-ejendommen, der ligger på Orionvej 18 er udlejet til møbellogistikvirksomheden LGT Logistics. Den 17.500 kvm store ejendom har være i Crescendos besiddelse siden 2001, hvor selskabet erhvervede den for investorerne i K/S Transportcenter Horsens.

"Crescendo har stået for en større tilbygning af ejendommen, som færdiggøres 1. april 2018 - samtidig med overdragelsen – og bringer det samlede areal op på knap 27.000 kvm," fremgår det i meddelelsen.

Orionvej 18 Horsens - klippet.jpg
Ejendommen i Horsens som Pareto Securities har købt. Foto: PR Crescendo

Ejendommen i Viborg, som ligger på Gl. Skivevej 70, er blevet udvidet tre gange siden Crescendo erhvervede ejendommen i 2004. Den måler 28.500 kvm, og er udlejet til isenkramgrossisten F&H of Scandinavia.

Om salget siger Bo Helligsøe, som er direktør i Crescendo:

"Vi og vores medinvestorer i de to K/S’er har været glade for at eje og drive de to ejendomme i en årrække. Vi er jo langsigtede investorer, men en gang imellem kan man godt tage et stik hjem, og det har vi valgt at gøre i disse to tilfælde. Og selv om der ikke er et prisskilt på, så er alle vores ejendomme jo i princippet til salg, til den rigtige pris," fremgår det i pressemeddelelsen.

Investeringsbank lurer på flere spændende ejendomsopkøb i Danmark

Bygherre sikker på succes med kæmpe logistikinvestering i Køge

Crescendo formidler Nørrebro-ejendom til investorkreds

Crescendo: Kritik af projektudbydere er ikke rettet mod os

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier