EjendomsWatch

Investeringsbank lurer på flere spændende ejendomsopkøb i Danmark

Den norske investeringsbank Pareto Securities har de seneste år oprustet i Danmark og ser fortsat en bred vifte af spændende investeringsmuligheder i landet. (Rettet)

Foto: Colourbox

(Artikel rettet 30. januar kl. 8.00 med korrekt navn og titel på citeret.)

I 2016 købte den norske investeringsbank Pareto Securities ejendomme for 1 mia. kr. i Danmark på vegne af danske og udenlandske investorer, og når man kigger ind i det nye år, ser banken fortsat en bred vifte af muligheder i landet. Det skriver Børsen.

Købene sidste år var fem logistikejendomme med lange lejekontrakter, men fremadrettet behøver det ikke nødvendigvis være den type investeringer, Pareto kaster sig over.

"Vi vurderer løbende investeringer inden for andre segmenter, herunder kontorejendomme, mens f.eks. også hoteller i Danmark, ligesom mere opportunistiske køb af byggegrunde er en del af investeringsstrategien fremadrettet," siger Frederik Kock, der chef for Paretos ejendomsaktiviteter i Danmark, til mediet.

Pareto forvalter aktiver inden for shipping, offshore og ejendomme på vegne af deres investorer for over 40 mia. kr., på kun to et halvt år er investeringsbankens danske afdeling i København vokset fra 2 til 11 medarbejdere.

Bygherre sikker på succes med kæmpe logistikinvestering i Køge

Investeringsbank løber med Fætter BR-ejendomme i trecifret millionhandel 

Mere fra EjendomsWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier