EjendomsWatch

Svensk restaurantkæde åbner i Danmark

Den svenske kæde Pincho Nation, der har 43 restauranter i Sverige og en enkelt i Norge, åbner nu også i Danmark.

Pincho Nation kalder sig selv for verdens første app-restaurant, og nu kommer det svenske tapas-koncept også til Danmark.

Det skriver Børsen.

"Vi regner med, at de første fire skal ligge i København. Den første åbner på fredag, men vi er allerede i gang med at finde lokaler til nummer to, som vi regner med at åbne her til efteråret," siger Flemming Christophersen til avisen. Han er ansvarlig for den danske del af kæden.

I et forsøg på at adskille sig fra andre koncepter, kan kunderne selv bestille mad og drikkevarer via restaurantens app og så efterfølgende hente det selv. Det giver ifølge Flemming Christophersen personalet mulighed for at at sørge for, at restaurantgæsterne får en god oplevelse. Det er også muligt at samle bonuspoint igennem appen.

Pizzakæden Domino's vil have over 100 danske restauranter

Jensens Bøfhus vil frasælge ejendomme for 82 mio. kr.

Storcentre med mad og biograf hitter hos danskerne 

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie FødevareWatch.)

Mere fra EjendomsWatch

Schweiz-investor i nyt opkøb – rådgiver på trapperne med 1 mia. kr. yderligere

Swiss Life med knap 650 mia. kr. i ejendomme har med hjælp fra Kristensen Properties købt op i Aarhus for over 100 mio. kr. Kent Hoeg Sørensen, adm. direktør i selskabets danske brohoved, er igang med at lægge sidste hånd på fire køb mere. ”Swiss Life er ikke færdige i Danmark. De kan genkende en god investering,” siger han.

Østjysk vækstkommune går på investorjagt

I Hornslet, 20 km nord for Aarhus, søger Syddjurs Kommune nu ”en ambitiøs partner”, der udover at gøre byen større, også skal gøre den bedre. Projektleder håber på interesse fra både udviklere og pensionskasser.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier