EjendomsWatch

Boom tager til i styrke: Investeringsejendomme slår rekord i 2017

Aldrig før har ejendomsselskaber, pensionskasser og andre spillere investeret så meget i ejendomme som nu. 2017 sætter ifølge ny rapport fra Sadolin & Albæk rekord, men 2018 kan gå hen og blive endnu vildere.

Peter Winther, adm. direktør og partner i Sadolin & Albæk. | Foto: PR.

Ejendomsmarkedet boomer, og investorerne handler investeringsejendomme som aldrig før. I 2017 røg den samlede salgsvolumen op på 88 mia. kroner ifølge en ny rapport fra rådgivnings- og erhvervsmæglervirksomheden Sadolin & Albæk. Det betyder, at 2017 har vippet det tidligere rekordår, 2006, af pinden og er nyt rekordår.

"Vi har et marked, som har meget medvind. Vi har en lav rente, en gunstig beskæftigelsesudvikling og en økonomi, der vokser. Spørgsmålet er, om der er noget, der kan blive endnu bedre. Konklusionen er nok, at det ikke bliver væsentligt meget bedre," siger Peter Winther, adm. direktør og partner i Sadolin & Albæk.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Fond misser millionsalg og udlejer til tidligere formand

FINGRENE I FONDSMIDLER: Helt usædvanligt valgte erhvervsdrivende fond hverken at sælge eller modernisere en bolig på Frederiksberg i forbindelse med et lejerskifte. I stedet udlejede man sidste år lejligheden til fondens tidligere formand, der nu vil have fonden til at finansiere forbedringer, han selv har lavet. LLO undrer sig.

Briefing uge 21: Skærende kontraster i et anspændt marked

Der er ikke nødvendigvis langt fra milliardsucces til ditto fiasko i et ejendomslandskab, som de fleste aktører kan blive enige om, er ramt af store udfordringer. Det er blot nogle af de ting, vi ser nærmere på i vores faste overflyvning over ugens største begivenheder i branchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier