EjendomsWatch

Boom tager til i styrke: Investeringsejendomme slår rekord i 2017

Aldrig før har ejendomsselskaber, pensionskasser og andre spillere investeret så meget i ejendomme som nu. 2017 sætter ifølge ny rapport fra Sadolin & Albæk rekord, men 2018 kan gå hen og blive endnu vildere.

Peter Winther, adm. direktør og partner i Sadolin & Albæk. | Foto: PR.

Ejendomsmarkedet boomer, og investorerne handler investeringsejendomme som aldrig før. I 2017 røg den samlede salgsvolumen op på 88 mia. kroner ifølge en ny rapport fra rådgivnings- og erhvervsmæglervirksomheden Sadolin & Albæk. Det betyder, at 2017 har vippet det tidligere rekordår, 2006, af pinden og er nyt rekordår.

"Vi har et marked, som har meget medvind. Vi har en lav rente, en gunstig beskæftigelsesudvikling og en økonomi, der vokser. Spørgsmålet er, om der er noget, der kan blive endnu bedre. Konklusionen er nok, at det ikke bliver væsentligt meget bedre," siger Peter Winther, adm. direktør og partner i Sadolin & Albæk.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier