EjendomsWatch

Pensiondanmark overvejer at investere direkte i udenlandske ejendomme

Hidtil har pensionsselskabet foretaget sine ejendomsinvesteringer i udlandet gennem fonde, men for fremtiden er man åben over for at investere direkte, siger ejendomsdirektøren.

Marius Møller, ejendomsdirektør i Pensiondanmark. | Foto: PR

I Pensiondanmarks portefølje af infrastruktur og vedvarende energi finder man toge i Storbritannien, transmissionsnet i Tyskland og vindmølleparker USA. Men når det kommer til gruppen af ejendomsinvesteringer, bliver det langt mindre internationalt.

Hidtil har pensionskassens strategi nemlig været at fokusere sine kræfter og penge på det danske ejendomsmarked. Og er der faldet en investering eller to i udenlandske mursten, da er det sket igennem fonde, siger Marius Møller, ejendomsdirektør i Pensionsdanmark, til EjendomsWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier