EjendomsWatch

Calum frasælger 110 boliger i Nørresundby

To boligprojekter med byggeri i op til 10 etager skifter hænder. På købersiden står både en projektudbyder og private investorer.

Foto: PR

Den nordjyske projektudvikler Calum har fundet investorer til to boligprojekter i Nørresundby med i alt 110 lejligheder, meddeler Colliers, der har formidlet handlen.

På Lindholm Brygge er således solgt 40 lejligheder i et byggeri i 10 etager og på 3940 kvm, ligedelt fordelt mellem tre og fire værelser. Her er køberen Crescendo, der udbyder ejendomsprojekter til private investorer.

Samtidig har tre lokale investorer købt et byggeri på godt 6000 kvm, der omfatter 70 boliger i fem etager, som arkitektfirmaet C.F. Møller har tegnet.

"Lindholm Brygge er beliggende i et gammelt industriområde, der i dag er udviklet til et levende boligområde med et godt mix af beboere i alle aldersklasser. Calum er kendt for at udbyde projekter i en høj kvalitet, og det her projekt er ingen undtagelse, så alt i alt er der tale om en solid investering," siger Claus Sondrup, direktør i Colliers International Aalborg, i meddelelsen.

Hos sælger peger man på, at beliggenheden med ti minutter på cykel til Aalborg by i kombination med natur, udsigt og moderne arkitektur ikke findes bedre andre steder.

"Målgruppen er nystartede familier og seniorer. I den målgrupper er der en kæmpe interesse for lyse, funktionelle kvalitetsboliger, hvilket er essensen af det, som Calum udvikler," siger Jakob Axel Nielsen, adm. direktør i Calum, i meddelelsen.

Calum har tidligere opgjort værdien af sine boligprojekter på Lindholm Brygge til 450 mio. kr.

Calum og KAB finder formlen på blandet byggeri

Calum oplever god investorinteresse for 160 nye Aarhus-boliger

Calums nordjyske boligprojekter løber op i 450 mio. kr. 

Mere fra EjendomsWatch

Parken har igen sorte tal på bundlinjen

Omsætningen løftes trods over en måned med coronalukkede Lalandiaer. Samtidig bemærkes, at der er ikke sikkerhed for, at et helt eller delvist salg af koncernens ejendomme bliver til noget, skriver selskabet i kvartalsrapporten tirsdag.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier