EjendomsWatch

Calum oplever god investorinteresse for 160 nye Aarhus-boliger

Den Aalborgensiske projektudvikler Calum har 160 boliger på tegnebrættet i et af landets mest socialt belastede områder, Gellerup i Aarhus. Der er allerede flere interesserede investorer, lyder det fra Calums adm. direktør til EjendomsWatch.

De 160 boliger i Brabrand i Aarhus | Foto: PR-visualisering

Et nyligt køb af en grund på 8500 kvm på Gudrunsvej i Gellerup ved Aarhus skal inden længe forvandles til 160 boliger, lyder det fra projektudvikleren Calum. Flere investorer står allerede i kø for at byde på projektet, fortæller Jacob Axel Nielsen, adm. direktør i selskabet.

Boligerne, der skal bestå af 1-2-værelseslejligheder primært beregnet til par og studerende, er en del af Calums nye investeringstrategi i udviklingen af et af landets mest socialt belastede områder, Gellerupparken, der i 2016 endnu en gang fik en plads på Transport-, Bygnings-, og Boligministeriets liste over ghettoområder i Danmark.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Ejendomsadvokater på spil i endnu en fond: Far og søn lavede millionaftaler

FINGRENE I FONDSMIDLER: To advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner fra fond, siden faren blev bestyrelsesformand i 2017. Sønnen har fået ansvaret for et stort ejendomsprojekt, mens faren har tjent en million på at investere fondens penge. Honorarer kan være i strid med loven såvel som de advokatetiske regler.

Briefing uge 3: Nye lejekammerater

Af nød eller ej, vælger flere og flere virksomheder at sælge deres ejendomme og blive lejere. Det frigør penge, der kan bruges på kerneopgaven. I denne uge skabte Parken opstandelse med nyheden om, at professionelle investorer måske overtager nationalarenaen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier