EjendomsWatch

Aarhus får nyt Zleep-hotel i Skejby

Pensiondanmark og NCC Property Development står bag hotel med 100 værelser, der skal åbne i maj 2019.

Foto: PR

Den ekspansive hotelkæde Zleep Hotels, der vil etablere 20 hoteller i Danmark frem mod 2020, kan sætte endnu en nål i danmarkskortet, når man til næste år kan slå dørene op til et økonomihotel i Aarhus-forstaden Skejby, tæt ved Skejby Sygehus og områdets nye letbane.

Det er NCC Property Development, der er projektudvikler, mens Pensiondanmark bliver ejet af ejendommen, som skal rumme 100 hotelværelser, fremgår det af pressemeddelelser fra parterne.

"NCC Property Development har gennem de sidste ti år spillet en aktiv rolle i udviklingen af Skejby Erhvervspark, som i dag fremstår som et af Aarhus’ mest attraktive erhvervsområder. Opførelsen af Zleep Hotel er et led i vores langsigtede ambition om at bidrage med en positiv effekt på miljøet samtidig med at vi skaber værdi for vores kunder – og vi er overbeviste om, at Zleep Hotels med sin centrale placering vil være et aktiv for området," siger Ole Faurby, adm. direktør i NCC Property Development, i meddelelsen.

Zleep Hotels er i forvejen til stede i Aarhus-forstaden Viby og oplever et behov for kvalitetsovernatninger til en skarp pris, lyder det.

"Vi tror stenhårdt på Aarhus som en stærk erhvervsby, men også som turistby er der store muligheder, som vi gerne vil være med til at støtte op omkring," siger Peter Haaber, adm. direktør i Zleep Hotels, i meddelelsen.

Hos Pensiondanmark bliver der tale om endnu en hotelinvestering, da man i forvejen ejer Comwell-hotellerne i Holte og Roskilde og er medejer af Copenhagen Marriott Hotel.

Zleep Hotels vil drive hoteller for andre

Zleep Hotels skal drive endnu et hotel 

Dansk hotelkæde bygger nyt med 126 værelser i Aalborg 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier