EjendomsWatch

Butikscentre går i krig med nethandlen

Danske shoppingcentre kæmper hårdt om at blive endnu større og trække flere forbrugere til. Koncerter, mad og aktiviteter er på programmet, mens mange butikskæder i detailhandlen kæmper hårdt i dysten mod øget onlinehandel.

Helle García Korndal, landechef for Unibail-Rodamco, der blandt andet ejer Fisketorvet ved Dybbølsbro i København. | Foto: Fisketorvet.

Indtil for kort tid siden stod menuen oftest på en fransk hotdog, dagens ret eller en kop kaffe, hvis indkøbsturen skulle peppes op. Nu kan shopping kombineres med trendy madretter, smarte drinks og de mest hotte kaffe-aftapninger. Eller koncerter med populære sangere, deltagelse i madskoler og langbordsmiddage. Biografer, legeland, neglesaloner og andre aktiviteter er også blevet en fast del af udbuddet.

I en tid hvor onlinehandlen boomer, investerer shoppingcentre, stormagasiner og varehuse stort i at gøre sig lækre over for forbrugerne. Den tendens vil kun fortsætte, når detaileksperter kigger ind i spåkuglen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

149 mio. kr. lyder prisen på det luksushotel, som EjendomsWatch mandag omtalte, at erhvervsmanden Fritz Schur har solgt. Det viser dagens liste med 37 ejendomshandler, hvor også Danica, Dades, PFA, Jeudan, W.P Carey optræder. Listen bringes i samarbejde med Resights.

Kampen om at vinde branchens hæder spidser til

EJENDOM2022: Både ejendomsselskaber, udviklere og digitale aktører kæmper om at vinde en af de tre prestigefyldte branchepriser på topmødet Ejendom2022 til november. Se nogle af forslagene til prisvindere her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier