EjendomsWatch

Tomt butikscenter skal jazzes op med 60 boliger

Første, anden og tredje sal i butikscenter i Vejle plages af tomme kvadratmeter. Nu vil ejeren indrette boliger i centret, som blev handlet for en en kvart mia. kr. i 2009.

Foto: Google

Problemer med at få lejet flere etager ud i butikscentret Mary's på Nørregade i Vejle får nu ejeren, Boax Ejendomme, til at søge om tilladelse til at indrette første etage til boliger, skriver Vejle Amts Folkeblad.

"Vi har gennem de seneste mange måneder arbejdet med en helhedsplan for centeret. Får vi byggetilladelse til det hele, bliver der cirka 60 lejligheder i centret. Men der er mange ting at tage hensyn til. Blandt andet er reglerne om brandsikring strengere, fordi vi er i et butikscenter," siger Orla Dambo, ejer af Boax Ejendomme, til avisen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Fond misser millionsalg og udlejer til tidligere formand

FINGRENE I FONDSMIDLER: Helt usædvanligt valgte erhvervsdrivende fond hverken at sælge eller modernisere en bolig på Frederiksberg i forbindelse med et lejerskifte. I stedet udlejede man sidste år lejligheden til fondens tidligere formand, der nu vil have fonden til at finansiere forbedringer, han selv har lavet. LLO undrer sig.

Briefing uge 21: Skærende kontraster i et anspændt marked

Der er ikke nødvendigvis langt fra milliardsucces til ditto fiasko i et ejendomslandskab, som de fleste aktører kan blive enige om, er ramt af store udfordringer. Det er blot nogle af de ting, vi ser nærmere på i vores faste overflyvning over ugens største begivenheder i branchen.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier