EjendomsWatch

Tomt butikscenter skal jazzes op med 60 boliger

Første, anden og tredje sal i butikscenter i Vejle plages af tomme kvadratmeter. Nu vil ejeren indrette boliger i centret, som blev handlet for en en kvart mia. kr. i 2009.

Foto: Google

Problemer med at få lejet flere etager ud i butikscentret Mary's på Nørregade i Vejle får nu ejeren, Boax Ejendomme, til at søge om tilladelse til at indrette første etage til boliger, skriver Vejle Amts Folkeblad.

"Vi har gennem de seneste mange måneder arbejdet med en helhedsplan for centeret. Får vi byggetilladelse til det hele, bliver der cirka 60 lejligheder i centret. Men der er mange ting at tage hensyn til. Blandt andet er reglerne om brandsikring strengere, fordi vi er i et butikscenter," siger Orla Dambo, ejer af Boax Ejendomme, til avisen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier