EjendomsWatch

Savills IM lancerer ny nordisk retail-fond

Danske investeringer er på ønskelisten hos den globale formueforvalter Savills Investment Managements nye fond, som ved første closing har nået en egenkapital på over 800 mio. kr., men har langt større ambitioner. De første investeringer for knap 1 mia. kr. er allerede på plads i Sverige.

Foto: PR

Den globale kapitalforvalter Savills Investment Management (IM) har taget hul på en ny fond, Nordic Fund - III Retail. Den har fokus på core plus-ejendomme med et mål for afkast på 7-9 pct. og vil gå efter strøgejendomme, markante butikscentre og varehuse samt retail parks i de nordiske lande, skriver Savills IM i en pressemeddelelse.

"Nordic Fund III - Retail vil udnytte vores store erfaring inden for retail med ca. 4 mia. euro (knap 30 mia. kr.) aktiver under forvaltning kombineret med styrken fra vores platform i Norden til at finde de rette investeringer og generere indtægter," siger Justin O'Connor, adm. direktør hos Savills IM, i meddelelsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Nye kræfter polstrer investeringsplatform til udlandseventyr

Nyt ejerskab hos digital investeringsplatform vil fordoble volumen og føre konceptet ud over Danmarks grænser. Tidligere Børsen-direktør skal booste kommerciel strategi og være med til at vise, "at The Many ikke bare er en god idé, men også kan blive en forretningsmæssig succes," som han siger til EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier