EjendomsWatch

Sønderjysk sygehus kan blive temahotel med veteranbiler

Stor nordtysk ejendomsudvikler med base i Hamborg er blevet mere seriøs i sin interesse for Haderslev Sygehus. Det oplyser statens ejendomsselskab Freja, som har bygningen til salg.

Foto: PR

Der er optimisme at spore hos statens ejendomsselskab Freja Ejendomme, der står for salget af Haderslev Sygehus, skriver Jydskevestkysten. Udviklingsselskabet Robert C. Spies med hovedsæde i Hamborg og Bremen kigger mod Haderslevs over 43.000 kvm store bygning.

"De har brugt meget tid på at udarbejde et flot præsentationsmateriale for at tiltrække investorer. Det er blevet vist rundt omkring på messer i Tyskland, og selskabet har fået positive tilbagemeldinger, og de har yderligere fået interesse fra andre investorer fra udlandet. Det er grund til forsigtig optimisme," siger Carsten Rasmussen, udviklingsdirektør i Freja Ejendomme, til Jydskevestkysten.

Det hele afhænger af, om der er investorer, som vil putte penge i et projekt. Robert C. Spies har selv flere ideer til, hvad bygningen kan bruges til. En af dem går på at udvikle et temahotel for tyskere med veneration for klassiske biler. Kælderen er især velegnet til en større bilpark. Robert C. Spies har blandt andet stået for udviklingen af en række butikscentre og eventparker i Tyskland

H.P. Geil (V), borgmester i Haderslev Kommune, er begejstret for interessen, men væbner sig med tålmodighed. Han påpeger, at der kan gå alt mellem et og fem år, før projektet får en afklaring.

Syv investorer vil bygge boliger og oplevelsesmekka i Aalborg

It-rigmand køber konkursramt vindmøllefabrik

Skibsreder giver konkursramte hotelforpagtere en ekstra chance

Mere fra EjendomsWatch

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier