EjendomsWatch

Sønderjysk sygehus kan blive temahotel med veteranbiler

Stor nordtysk ejendomsudvikler med base i Hamborg er blevet mere seriøs i sin interesse for Haderslev Sygehus. Det oplyser statens ejendomsselskab Freja, som har bygningen til salg.

Foto: PR

Der er optimisme at spore hos statens ejendomsselskab Freja Ejendomme, der står for salget af Haderslev Sygehus, skriver Jydskevestkysten. Udviklingsselskabet Robert C. Spies med hovedsæde i Hamborg og Bremen kigger mod Haderslevs over 43.000 kvm store bygning.

"De har brugt meget tid på at udarbejde et flot præsentationsmateriale for at tiltrække investorer. Det er blevet vist rundt omkring på messer i Tyskland, og selskabet har fået positive tilbagemeldinger, og de har yderligere fået interesse fra andre investorer fra udlandet. Det er grund til forsigtig optimisme," siger Carsten Rasmussen, udviklingsdirektør i Freja Ejendomme, til Jydskevestkysten.

Det hele afhænger af, om der er investorer, som vil putte penge i et projekt. Robert C. Spies har selv flere ideer til, hvad bygningen kan bruges til. En af dem går på at udvikle et temahotel for tyskere med veneration for klassiske biler. Kælderen er især velegnet til en større bilpark. Robert C. Spies har blandt andet stået for udviklingen af en række butikscentre og eventparker i Tyskland

H.P. Geil (V), borgmester i Haderslev Kommune, er begejstret for interessen, men væbner sig med tålmodighed. Han påpeger, at der kan gå alt mellem et og fem år, før projektet får en afklaring.

Syv investorer vil bygge boliger og oplevelsesmekka i Aalborg

It-rigmand køber konkursramt vindmøllefabrik

Skibsreder giver konkursramte hotelforpagtere en ekstra chance

Forsiden lige nu

Malta-investor køber grund - vil bygge eksklusive boliger ved Køge

Efter en årelang proces er det lykkedes ejerne bag Nimgården at komme af med en grund på 7,5 hektar land. Advokat på handlen fortæller til EjendomsWatch, at de første 33 boliger skal stå klar i 2020. Det er ikke købers første ejendomsinvestering i Danmark, siger rådgiver.

Analysebureau: Spekulativt byggeri er ikke udbredt

Faldet i priserne på boligmarkederne i Danmarks nabolande, skal man ikke forveksle med tegn på, at en boble er ved at briste. Det er en priskorrektion skabt af mere byggeri - også i Danmarks bygges der over gennemsnittet, skriver analysehus.

Mørke skyer over Magasins britiske ejer

To britiske kreditforsikringsselskaber har skruet ned for, hvor store ubetalte regninger, de vil dække for Debenhams leverandører, skulle stormagasinet ende i den situation, hvor man ikke selv kan betale.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier