EjendomsWatch

Administrator smidt ud af Ejendomsforeningen Danmark

Boligadministrator er ifølge Berlingske politianmeldt, efter at 20 andelsbolig- og ejerforeninger har mistet omkring 20 mio. kr. fra deres klientkonti. Direktør og ejer er tavs.

Foto: Colourbox

Ejendomsadministratoren Housing Group er meldt til Københavns Politi for at tage penge fra flere forskellige klientkonti, som tilhører 20 andelsbolig- og ejerforeninger rundt i København, skriver Berlingske.

En af de berørte foreninger er andelsboligforeningen Falkoner Allé 47 på Frederiksberg, hvor medlem af foreningen Reinier Kok til avisen oplyser, at man ved hjælp af en revisor fandt ud af, at der manglede penge. De er dog nu tilbageført, fremgår det.

Hos Ejendomsforeningen Danmark bekræfter juridisk direktør Morten Østrup Møller, at Housing Group er ekskluderet af foreningen:

"Det er et helt afgørende punkt i vores etiske normer, at vores (altså medlemsvirksomhedernes, red.) penge ikke må blandes sammen med kundernes," siger han til Berlingske, som ligeledes har talt med Housing Groups direktør og ejer Antony Ashton, der ikke ønsker at kommentere sagen.

Efter eget udsagn har Housing Group ejendomme for over 3 mia. kr. under forvaltning.

Mere fra EjendomsWatch

Tidligere topchef forlader Colliers

Efter ti år hos Colliers har den tidligere adm. direktør Jeppe Schønfeld besluttet sig for at stoppe som partner hos erhvervsmægleren. ”Jeg har i noget tid følt et behov for nye udfordringer og en ændret anvendelse af min tid,” forklarer han.

Bestyrelsesformand kan være i spil til direktørstol i AAB

Jagten på ny adm. direktør i AAB er startet. Et rekrutteringsbureau er for første gang i boligforeningens historie hyret til at finde de rette kandidater. Bestyrelsesformand ønsker ”stærk profil, der kender AAB indgående.” Flere kilder peger på, at den karakteristik er skabt til ham selv. Ledelsesrådgiver advarer.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier