Administrator smidt ud af Ejendomsforeningen Danmark

Boligadministrator er ifølge Berlingske politianmeldt, efter at 20 andelsbolig- og ejerforeninger har mistet omkring 20 mio. kr. fra deres klientkonti. Direktør og ejer er tavs.
Foto: Colourbox
Foto: Colourbox

Ejendomsadministratoren Housing Group er meldt til Københavns Politi for at tage penge fra flere forskellige klientkonti, som tilhører 20 andelsbolig- og ejerforeninger rundt i København, skriver Berlingske.

En af de berørte foreninger er andelsboligforeningen Falkoner Allé 47 på Frederiksberg, hvor medlem af foreningen Reinier Kok til avisen oplyser, at man ved hjælp af en revisor fandt ud af, at der manglede penge. De er dog nu tilbageført, fremgår det.

Hos Ejendomsforeningen Danmark bekræfter juridisk direktør Morten Østrup Møller, at Housing Group er ekskluderet af foreningen:

"Det er et helt afgørende punkt i vores etiske normer, at vores (altså medlemsvirksomhedernes, red.) penge ikke må blandes sammen med kundernes," siger han til Berlingske, som ligeledes har talt med Housing Groups direktør og ejer Antony Ashton, der ikke ønsker at kommentere sagen.

Efter eget udsagn har Housing Group ejendomme for over 3 mia. kr. under forvaltning.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også