EjendomsWatch

Administrator smidt ud af Ejendomsforeningen Danmark

Boligadministrator er ifølge Berlingske politianmeldt, efter at 20 andelsbolig- og ejerforeninger har mistet omkring 20 mio. kr. fra deres klientkonti. Direktør og ejer er tavs.

Foto: Colourbox

Ejendomsadministratoren Housing Group er meldt til Københavns Politi for at tage penge fra flere forskellige klientkonti, som tilhører 20 andelsbolig- og ejerforeninger rundt i København, skriver Berlingske.

En af de berørte foreninger er andelsboligforeningen Falkoner Allé 47 på Frederiksberg, hvor medlem af foreningen Reinier Kok til avisen oplyser, at man ved hjælp af en revisor fandt ud af, at der manglede penge. De er dog nu tilbageført, fremgår det.

Hos Ejendomsforeningen Danmark bekræfter juridisk direktør Morten Østrup Møller, at Housing Group er ekskluderet af foreningen:

"Det er et helt afgørende punkt i vores etiske normer, at vores (altså medlemsvirksomhedernes, red.) penge ikke må blandes sammen med kundernes," siger han til Berlingske, som ligeledes har talt med Housing Groups direktør og ejer Antony Ashton, der ikke ønsker at kommentere sagen.

Efter eget udsagn har Housing Group ejendomme for over 3 mia. kr. under forvaltning.

Mere fra EjendomsWatch

Ejendomsadvokater på spil i endnu en fond: Far og søn lavede millionaftaler

FINGRENE I FONDSMIDLER: To advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner fra fond, siden faren blev bestyrelsesformand i 2017. Sønnen har fået ansvaret for et stort ejendomsprojekt, mens faren har tjent en million på at investere fondens penge. Honorarer kan være i strid med loven såvel som de advokatetiske regler.

Briefing uge 3: Nye lejekammerater

Af nød eller ej, vælger flere og flere virksomheder at sælge deres ejendomme og blive lejere. Det frigør penge, der kan bruges på kerneopgaven. I denne uge skabte Parken opstandelse med nyheden om, at professionelle investorer måske overtager nationalarenaen.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier