EjendomsWatch

Administrator smidt ud af Ejendomsforeningen Danmark

Boligadministrator er ifølge Berlingske politianmeldt, efter at 20 andelsbolig- og ejerforeninger har mistet omkring 20 mio. kr. fra deres klientkonti. Direktør og ejer er tavs.

Foto: Colourbox

Ejendomsadministratoren Housing Group er meldt til Københavns Politi for at tage penge fra flere forskellige klientkonti, som tilhører 20 andelsbolig- og ejerforeninger rundt i København, skriver Berlingske.

En af de berørte foreninger er andelsboligforeningen Falkoner Allé 47 på Frederiksberg, hvor medlem af foreningen Reinier Kok til avisen oplyser, at man ved hjælp af en revisor fandt ud af, at der manglede penge. De er dog nu tilbageført, fremgår det.

Hos Ejendomsforeningen Danmark bekræfter juridisk direktør Morten Østrup Møller, at Housing Group er ekskluderet af foreningen:

"Det er et helt afgørende punkt i vores etiske normer, at vores (altså medlemsvirksomhedernes, red.) penge ikke må blandes sammen med kundernes," siger han til Berlingske, som ligeledes har talt med Housing Groups direktør og ejer Antony Ashton, der ikke ønsker at kommentere sagen.

Efter eget udsagn har Housing Group ejendomme for over 3 mia. kr. under forvaltning.

Mere fra EjendomsWatch

International investor skyder kvart milliard i København

En tre år gammel bolig- og erhvervsejendom på Frederiksberg skifter hænder, efter at en fond under LaSalle Investment Management har udset sig aktivet som sin første investering i den danske hovedstad. ”En vigtig milepæl i fondens strategi,” lyder det fra køber.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier