EjendomsWatch

Catella vil købe flere danske provinsboliger

Med opkøb i Aarhus for 395 mio. kr. har kapitalforvalteren bevæget sig uden for København og ser attraktive muligheder for at investere yderligere i byen. Også en anden dansk provinsby er på radaren, fortæller topchef for boliginvesteringer til EjendomsWatch. Han varsler også åbning af dansk kontor.

Foto: PR

Efter seks år på ejendomsmarkedet København bevæger kapitalforvalteren Catella sig uden for hovedstaden. Det sker med købet af 162 nyopførte boliger i Aarhus-forstaden Åbyhøj, som for 395 mio. kr. er købt via fonden Catella Wohnen Europa. Handlen sker med Innovater og NREP — en handel, EjendomsWatch omtalte i august, dengang dog uden beløb.

Catella har ejendomsinvesteringer i Danmark for 350 mio. euro (ca. 2,6 mia. kr.) via fire forskellige fonde. Dette opkøb er det første uden for København, men via Catella Wohnen Europa er der flere boliginvesteringer på vej i danske provinsbyer, hvis det står til Michael Keune.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier