EjendomsWatch

Catella melder om fremgang i Danmark

Corporate finance-rådgiveren kunne i seneste kvartal lukke flere store sager i Danmark, oplyser virksomheden, der fortsætter med at få stadigt mere kapital under forvaltning.

Foto: PR

Formueforvalteren og corporate finance-virksomheden Catella kom gennem årets første ni måneder med en fremgang i indtægterne på 17 pct. til 1,6 mia. svenske kr. (knap 1,3 mia. kr.), mens driftsresultatet blev løftet 47 pct. til 256 mio. svenske kr., oplyser Catella i sit kvartalsregnskab tirsdag.

Inden for corporate finance, der står for knap en fjerdedel af Catellas aktiviteter, lå indtægterne uændret i både seneste kvartal og i årets første ni måneder.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Fond misser millionsalg og udlejer til tidligere formand

FINGRENE I FONDSMIDLER: Helt usædvanligt valgte erhvervsdrivende fond hverken at sælge eller modernisere en bolig på Frederiksberg i forbindelse med et lejerskifte. I stedet udlejede man sidste år lejligheden til fondens tidligere formand, der nu vil have fonden til at finansiere forbedringer, han selv har lavet. LLO undrer sig.

Briefing uge 21: Skærende kontraster i et anspændt marked

Der er ikke nødvendigvis langt fra milliardsucces til ditto fiasko i et ejendomslandskab, som de fleste aktører kan blive enige om, er ramt af store udfordringer. Det er blot nogle af de ting, vi ser nærmere på i vores faste overflyvning over ugens største begivenheder i branchen.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier