EjendomsWatch

Domea.dk vil skrotte de årlige regnskaber

I stedet for at udarbejde regnskab en gang om året vil boligadministratoren Domea.dk kun udarbejde regnskab hvert andet år. Formålet er at spare på budgetterne og sikre en lav husleje til beboerne, uddyber Domea-direktør over for EjendomsWatch. Revisionsvirksomhed bakker op om forslaget.

Thomas Holluf Nielsen, adm. direktør i boligforeningen Domea. | Foto: PR

Den almene boligsektor har aftalt med regering og kommuner, at den skal spare 1,5 mia. kr. frem mod 2020. En sted, som boligadministratoren Domea.dk mener, at der kan spares, er ved kun at udarbejde regnskab hvert andet år.

"Vores formål er at sikre, at helt almindelige mennesker får en god og tryg bolig til en husleje, de har råd til. Derfor er jeg forpligtet helt ind i hjertekulen til ikke at bruge flere penge end nødvendigt, og der er ikke nogen beboer, der får en bedre bolig, fordi jeg laver regnskab hvert år i stedet for hvert andet år," siger Thomas Holluf Nielsen, der er adm. direktør i Domea.dk, til EjendomsWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 20: Proptech, slæb og raseri

Innovation og data var i højsædet, da store dele af branchen mødtes til Proptech Symposium i denne uge. Her var humøret lidt bedre end hos pirrelig jysk ejendomsudvikler. Og så vil Ejendomdanmarks nye topchef kæmpe for flere politiske resultater.

Michael Kaa fordobler overskuddet og lukrerer på stigende inflation

Det forgangne år bød på mere end en fordobling af overskuddet i MKA Ejendomme, som Michael Kaa Andersen står bag. Yderligere værdiopskrivninger venter på den anden side af en række igangværende udviklingsprojekter, fortæller milliardinvestoren i et interview med EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier