EjendomsWatch

Efter et års partnerskab vil to almene organisationer flytte sammen

De to almene boligorganisationer KAB og 3B er gået i gang med at undersøge mulighederne for at finde et fælles sted at bo, efter de sidste år indgik i et strategisk partnerskab.

Jens Elmelund, adm. direktør i KAB vil gerne flytte sammen med den strategiske partner 3B. Foto: PR

Det er oplagt at dele kontorer, når man alligevel har slået de strategiske pjalter sammen, lyder det fra Boligforeningen 3B. Her undersøger man i øjeblikket muligheden for at flytte sammen med boligadministratoren KAB, som man sidste år indgik i et strategisk partnerskab med.

Det skriver KAB i en pressemeddelelse.

Udover det strategiske partnerskab til at binde de to boligselskaber sammen, står KAB alligevel foran at skulle finde noget nyt domicil i København, da det nuværende er utidssvarende og derfor sat til salg.

Hotelkæde og kapitalfond bejler til KAB's historiske domicil

"Der er så meget potentiale for, at vi i fællesskab kan udvikle vores services til vores kunder. Ikke mindst til gavn for beboerne, men også fordi vi sammen kan give noget til byudviklingen i hovedstadsområdet, som vi ikke ville kunne på egen hånd," lyder det fra Jens Elmelund, adm. direktør i KAB, i pressemeddelelsen.

Hos 3B er man også positivt indstillet over ideen og kalder det for "oplagt".

Der er dog visse krav til det fælles kontor. Det skal blandt andet ligge i København, tæt på offentlig transport, og så skal det leve op til kravene for en moderne arbejdsplads.

Et eventuelt "samboskab" vil først kunne realiseres i 2019 eller 2020, fremgår det.

KAB har fundet en vej til at bygge boliger billigere

Boligselskab vil bygge større og billigere boliger

Forsiden lige nu

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

Jens Kramer Mikkelsen siger farvel til By & Havn. Abonnenenter på EjendomsWatch kunne i den forløbe uge læse interviews med selskabets bestyrelsesformand, mens direktør uddybede regnskabet. Et andet interview var med stifteren af Schmidt Hammer Larsen, der igangsætter generationsskifte, med Dades, der køber op i Odense og med den nye formand for Ejendomsforeningen Danmark.

Barfoed-direktør: Tomgang irriterer os

Det familieejede ejendomsselskab fra Odense fokuserer på at udvikle og optimere sine nuværende aktiver specielt i hjembyen og København, så de bliver udnyttet optimalt. Omlagte lån og en tiltagende polstring af virksomhedens økonomi giver løfter om et stærkt 2018, siger direktør til EjendomsWatch. Inden for få år runder porteføljen 10 mia. kr., lyder det.

Nyvalgt formand: Vi skal have bedre føling med vores medlemmer

Henrik Dahl Jeppesen vil som ny formand for Ejendomsforeningen Danmark forstærke kontakten til foreningens omkring 5400 medlemmer. Konkret viden om deres dagligdag skal gøre foreningen stærkere over for politikere og skabe en mere synlig forening, siger han til EjendomsWatch i sit første interview i sin nye rolle.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier