EjendomsWatch

Alment boligselskab gik i offensiven og forvandlede tomgang til ventelister

For fire år satte det almene boligselskab Bolig Korsør gang i en ny strategi for at få bugt med den høje tomgang og sætte en stopper for milliontabene. Et fokus på udvikling og investeringer har nu mere end halveret underskuddet og skabt ventelister på boligerne.  

Foto: Colourbox

Når man driver alment boligselskab i Danmarks yderområder er det ikke de høje grundpriser og manglen på nye boliger, der kan selskabernes ledelser vågne om natten. Tværtimod kæmper flere med faldende indbyggertal, tomme boliger og manglende lejeindtægter.

Det var også tilfældet i det almene boligselskab Bolig Korsør, da bestyrelsesformand Ebbe Jens Ahlgren sammen med en helt ny bestyrelse kom ind i selskabet i 2013. Dengang kørte boligselskabet med de godt 2600 lejemål med et underskud på 6,5 mio. kr., som skulle dækkes af dispositionsfonden, som er en slags pengereserve for almene boligselskaber.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Nye kræfter polstrer investeringsplatform til udlandseventyr

Nyt ejerskab hos digital investeringsplatform vil fordoble volumen og føre konceptet ud over Danmarks grænser. Tidligere Børsen-direktør skal booste kommerciel strategi og være med til at vise, "at The Many ikke bare er en god idé, men også kan blive en forretningsmæssig succes," som han siger til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier