EjendomsWatch

Domea bygger 100 almene boliger i Varde

Boligselskabet Domea Varde har fået grønt lys til at bygge 100 almene boliger i Varde på en tidligere materielgård.

Foto: Grønne & Jessen A/S

For knap godt år siden blev Materielgården solgt til Boligselskabet Domea Varde, og nu er der kommet afklaring på projektets lokalplan. Domea får lov at bygge cirka 100 boliger.

Det skriver Jydskevestkysten.

Ejendomsselskab omdanner gammel materielgård til boligområde 

Boligerne på Lerpøtvej 8 skal stå klar i juni 2019. Grundet naboklager fra Lerpøtvej 10 er de fire lejlighedsblokkes højde blevet skåret en smule ned, fra 10 meter til 7 meter og fra 14 meter til 10 meter afhængig af, om det er tre eller fire etagers blokke. Derudover kommer også flere rækkehuse. Manden bag salget af grunden, Kjeld Anker Espersen (S), forstår godt, at enkelte naboer kan være utilfredse, men peger på, at det er bedre end alternativet.

"Man skal også huske på, hvad der var tidligere. En plads hvor der var en livlig trafik. Selv om natten. Det skal også med på positivlisten," siger Kjeld Anker Espersen til mediet.

Det er det lokale arkitektfirma Grønne & Jessen Arkitekter, der tegner projektet, hvor grunden kommer til at koste Domea 29,1 mio. kr.

Mere fra EjendomsWatch

Krise tvinger ejendomsmæglere til at barbere i staben

Den finansielle uro har også ramt landets mæglere. Tiderne med fuld fart fremad er sat på hold – organisationerne skæres til, medarbejdere fyres, men enkelte ser det som en mulighed for at opsnappe de bedste kandidater. ”Medvinden skal nok komme tilbage,” siger Colliers-direktør.

Klumme: Andelsboliger som vi kender dem ér fremtiden

Andelsboliger er hverken ejerboliger eller noget der minder om almene boliger, og det skal de heller ikke være i fremtiden, lyder det fra danske andelsboligforeningers talerør i denne klumme, der lægger afstand til påstande om at være spekulanter.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier