EjendomsWatch

Alment boligselskab udskyder planlagte renoveringer for 300 mio. kr.

Stigende byggepriser får Nykøbing F. Boligselskab til at udskyde planlagte renoveringer og moderniseringer. ”Prisstigninger i det niveau og det tempo, vi oplever nu, har vi bestemt ikke set før,” siger direktør.

Nykøbing F. Boligselskab står blandt andet bag byggeriet af 43 rækkehuse, der er blevet opført i Nykøbing Falster. | Foto: PR / Bo-Hus

Nykøbing F. Boligselskab har besluttet at udskyde en række godkendte renoverings- og moderniseringsprojekter for i alt ca. 300 mio. kr. Det fortæller direktør Lis Bentin til Folketidende.

Årsagen er de stigende priser og generelle pres i byggebranchen, lyder det fra direktøren, der håber at kunne genoptage de udskudte arbejder i 2023.

”Vi er vant til, at projekterne bliver dyrere end oprindeligt budgetteret, alene fordi der ofte går forholdsvis lang tid fra planlægningen til udførelse på grund af godkendelser med videre. Men prisstigninger i det niveau og det tempo, vi oplever nu, har vi bestemt ikke set før,” siger Lis Bentin.

Domea øger sit forretningsomfang til at omfatte 80.000 boliger

Flere konkurser lurer: Frem for at finde løsninger optrappes konfliktniveauet

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 26: Over for gult

Med dagens Tour de France-start i København viser hovedstaden endnu engang sin status som en international by. Ikke så sært, at udenlandske investorer stadig gerne vil have del i værdierne, også selvom de måske tager et dyk for en tid.

Trængt boligfond må alligevel skride til salg

Frederiksberg Boligfond er stadig i så sårbar økonomisk situation, at der skal skaffes penge via ejendomssalg – præcist det, der i 2018 udløste folkelige protester, da Blackstone var udset som køber.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier