EjendomsWatch

Domea øger sit forretningsomfang til at omfatte 80.000 boliger

Administrator med 9000 boliger indgår samarbejde med Domea.dk. Direktør er stolt over at lande aftale uden for landets grænser. (Opdateret)

Direktør i Domea.dk Thomas Holluf Nielsen kan glæde sig over at udvide sin butik med 9000 yderligere boliger. | Foto: PR / Jacob Ljørring

Den almene boligadministrator Domea.dk, hvis kunder administrerer over 70.000 boliger i Danmark, forøger sin forretningsvolumen markant med et nyt samarbejde med det grønlandske boligselskab INI, fremgår det af en pressemeddelelse.

INI administrerer omkring 9000 boliger for Grønlands Selvstyre og de fleste kommuner i Grønland og bliver med aftalen strategisk partner med Domea.dk.

”Gennem partnerskab med en så erfaren partner som Domea.dk forventer vi at kunne udvikle løsninger til gavn for både INI og vores lejere,” udtaler Henrik Rafn, adm. direktør i INI, i meddelelsen.

Efter aftalen har Domea.dk omkring 70 kunder, der især er boligselskaber og kommuner med i alt 80.000 boliger. Under halvdelen af dem administreres og udlejes gennem Domea.dk. Dertil kommer erhvervskunder, som køber enkeltydelser.

”Det er et rigtigt spændende samarbejde, og jeg er stolt af den tillid, INI viser os. Vi har i forvejen kunder fordelt over stort set hele Danmark, hvilket vi drager en række fælles fordele af. Derfor er jeg også begejstret for, at vi med INI nu får en endnu større geografisk rækkevidde, som endda strækker sig ud over landets grænser,” udtaler Thomas Holluf Nielsen, adm. direktør i Domea.dk.

Han understreger, at der ikke kun er én måde at være kunde på i Domea.dk. Nogle køber ydelser og rådgivning inden for enkelte områder, som det er tilfældet med INI, andre køber fuld administration.

”Så er det underordnet, om man har hjemme i Svendborg, Holstebro eller i Sisimiut,” udtaler han.

(Artikel opdateret 19. maj med yderligere oplysninger.)

Farvel til Lejerbo: Endnu et boligselskab bryder ud

KAB finder ny byggedirektør hos arkitektfirma

Randers-administrator slutter sig til Domea: ”Vi skal ikke kunne det hele selv”

Ny byggechef hos Domea

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 26: Over for gult

Med dagens Tour de France-start i København viser hovedstaden endnu engang sin status som en international by. Ikke så sært, at udenlandske investorer stadig gerne vil have del i værdierne, også selvom de måske tager et dyk for en tid.

Trængt boligfond må alligevel skride til salg

Frederiksberg Boligfond er stadig i så sårbar økonomisk situation, at der skal skaffes penge via ejendomssalg – præcist det, der i 2018 udløste folkelige protester, da Blackstone var udset som køber.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier