EjendomsWatch

Nordjysk boligforening vælger NCC til renoveringskontrakt på 112 mio. kr.

Entreprenøren skal ombygge og ombygge 310 boliger, der skal stå færdige i 2026.

Søheltekvarteret er et typisk byggeri fra den tidlige efterkrigstid. | Foto: PR / NCC / Anette Roien

Himmerland Boligforening har valgt entreprenøren NCC til en opgave med at renovere og ombygge i alt 310 boliger i Aalborg Vestby; en ordre til 112,5 mio. kr., oplyser NCC.

72 af de 310 boliger, der ligger i Søheltekvarteret, skal ombygges til tilgængelighedsboliger, mens 24 skal ændres, så de bliver i to plan, fremgår det.

"Renoverings- og ombygningsarbejdet for Himmerlands Boligforening matcher perfekt vores kompetencer, som vi også har brugt på flere lignende opgaver i Nordjylland. Vi ser frem til at komme i gang i januar og levere nogle opdaterede moderne boliger til beboerne," udtaler Frank Bo Larsen, områdechef i NCC, i meddelelsen.

Boligerne bevarer deres nuværende størrelse, men får nye badeværelser, vinduer og døre, etablering af ventilation, nyt køkken og nye overflader. Desuden renoveres altanerne og murede gavle efterisoleres, skriver NCC.

"Vi ser frem til samarbejdet med NCC. Der er lagt op til en skånsom renovering med respekt for boligernes kvaliteter, hvor det eksisterende udtryk bevares," udtaler Allan Revsbech, projektleder i Himmerland Boligforening.

Samarbejdspartnere på projektet er arkitektfirmaet Arkitema og Cowi.

MT Højgaard-selskab vinder milliardaftale

NCC øger lønsomheden stille og roligt

Casa skal renovere 282 almene boliger i Storkøbenhavn

Coronakrisen får boligforening til at fremrykke renovering af 100 almene boliger 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 20: Proptech, slæb og raseri

Innovation og data var i højsædet, da store dele af branchen mødtes til Proptech Symposium i denne uge. Her var humøret lidt bedre end hos pirrelig jysk ejendomsudvikler. Og så vil Ejendomdanmarks nye topchef kæmpe for flere politiske resultater.

Michael Kaa fordobler overskuddet og lukrerer på stigende inflation

Det forgangne år bød på mere end en fordobling af overskuddet i MKA Ejendomme, som Michael Kaa Andersen står bag. Yderligere værdiopskrivninger venter på den anden side af en række igangværende udviklingsprojekter, fortæller milliardinvestoren i et interview med EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier