EjendomsWatch

Tilsyn afkræver Aarhus' største boligforening svar efter kritik

Tidligere medarbejdere og afdelinger under Aarhus største boligforening, AAB, påpeger kritisable forhold i foreningen. Aarhus Kommune vil have revisorens svar på en række spørgsmål.

Foto: Benjamin Nørskov / Jyllands-Posten

Uroen ulmer i den største aarhusianske boligforening. Fem af Arbejdernes Andels Boligforenings (AAB) 60 afdelinger har blæst til kamp mod boligforeningens administration med direktør Anders Rønnebro i spidsen. Tre har bl.a. krævet en undersøgelse af forhold i boligforeningen.

Gnisten til oprøret blev tændt af to tidligere AAB-medarbejdere, som omkring påsken sendte Aarhus Kommunes tilsyn med boligforeningerne og den politisk ansvarlige herfor, Bünyamin Simsek (V), en fire sider lang beskrivelse af en række kritisable forhold med titlen "Tyveri, sex indkøb og swimmingpool – en beretning fra AAB Aarhus". Senere kom endnu en mail med kritik.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Heimstaden efter milliardhandel: "Vi køber med et evighedsperspektiv"

Heimstaden, som netop har opkøbt svenske Akelius’ boligejendomme i Tyskland, Sverige og Danmark for ca. 68 mia. kr., har indgået handlen af flere grunde, siger investeringsdirektør Christian Fladeland – blandt andet for at vækste i København. En trussel om tvangssalg i Berlin tror han ikke på.

Aarhusiansk bygherre sælger kontortårne på 11 etager til pensionsselskab

Industriens Pension investerer i første etape af erhvervsbyggeriet Byporten i det vestlige Aarhus og køber kontortårne på over 14.000 kvm af det lokale selskab Dansk Erhvervsprojekt. Når det færdige projekt er afleveret, går man i gang med de resterende etaper i den nordlige del af området, fortæller direktør til EjendomsWatch. (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier