EjendomsWatch

Tilsyn afkræver Aarhus' største boligforening svar efter kritik

Tidligere medarbejdere og afdelinger under Aarhus største boligforening, AAB, påpeger kritisable forhold i foreningen. Aarhus Kommune vil have revisorens svar på en række spørgsmål.

Foto: Benjamin Nørskov / Jyllands-Posten

Uroen ulmer i den største aarhusianske boligforening. Fem af Arbejdernes Andels Boligforenings (AAB) 60 afdelinger har blæst til kamp mod boligforeningens administration med direktør Anders Rønnebro i spidsen. Tre har bl.a. krævet en undersøgelse af forhold i boligforeningen.

Gnisten til oprøret blev tændt af to tidligere AAB-medarbejdere, som omkring påsken sendte Aarhus Kommunes tilsyn med boligforeningerne og den politisk ansvarlige herfor, Bünyamin Simsek (V), en fire sider lang beskrivelse af en række kritisable forhold med titlen "Tyveri, sex indkøb og swimmingpool – en beretning fra AAB Aarhus". Senere kom endnu en mail med kritik.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

EjendomsWatch får søstermedie i Norge

Watch Medier tager til efteråret endnu et skridt ind på det norske marked med lanceringen af EiendomsWatch, der skal stille skarpt på boligmarkedet i landet og de centrale aktører i branchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier