EjendomsWatch

Efter svindelsag: Sådan skal tilsyn med aarhusianske boligforeninger styrkes

En række initiativer til at styrke kontrollen af de aarhusianske boligforeninger er på trapperne. En arbejdsgruppe har lavet et udkast.

Bispehaven i Hasle ved Aarhus er den største afdeling under boligforeningen Østjysk Bolig, hvor direktøren er politianmeldt på baggrund af mistanke om underslæb. | Foto: Casper Dalhoff/Ritzau Scanpix

Kritik af boligforeninger skal offentliggøres. Tilsynet med boligforeningerne skal foretage flere stikprøvekontroller. Revisorer skal deltage i møder med bestyrelser, der skal klædes bedre på til deres arbejde og kontrollere, at der ikke er mulighed for misbrug af penge.

Sådan lyder nogle af forslagene til, hvordan kontrollen med boligforeningerne i Aarhus skal styrkes. Det fremgår af et udkast, som JP Aarhus har fået aktindsigt i.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Heimstaden efter milliardhandel: "Vi køber med et evighedsperspektiv"

Heimstaden, som netop har opkøbt svenske Akelius’ boligejendomme i Tyskland, Sverige og Danmark for ca. 68 mia. kr., har indgået handlen af flere grunde, siger investeringsdirektør Christian Fladeland – blandt andet for at vækste i København. En trussel om tvangssalg i Berlin tror han ikke på.

Aarhusiansk bygherre sælger kontortårne på 11 etager til pensionsselskab

Industriens Pension investerer i første etape af erhvervsbyggeriet Byporten i det vestlige Aarhus og køber kontortårne på over 14.000 kvm af det lokale selskab Dansk Erhvervsprojekt. Når det færdige projekt er afleveret, går man i gang med de resterende etaper i den nordlige del af området, fortæller direktør til EjendomsWatch. (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier