EjendomsWatch

Boligdirektører forsvarer millionlønninger og kalder dem "rimelige"

At være direktør i et alment boligselskab er en kompleks opgave, som retfærdiggør en høj løn, lyder det fra boligselskaberne selv. Ny opgørelse viser, at en årsløn på 2 mio. kr. eller mere ikke er usædvanlig.

En del af Boligforeningen Vibos boliger i København. | Foto: PR / Vibo

På Youtube ligger en reklamevideo fra Dansk Almennyttigt Boligselskab – DAB.

"Nogle gange møder vi folk, der er lidt skeptiske i forhold til det der med at blive administreret af DAB. For hvad er vi nu for nogle? (…) Er vi de alternative boligspekulanter, der skal malke jer for penge," spørger en stemme. Senere i videoen kommer svaret. DAB malker ikke nogen, men administrerer boliger, og "især det med almennyttigt tager vi altså ret alvorligt", lyder det i videoen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Birch-koncernen halverer resultatet trods rekordomsætning: "Vi har investeret"

Silkeborg-udvikleren René Birchs koncern leverer vækst på omsætning, egenkapital og medarbejderstab, men resultatet halter efter. Ledelsen er dog tilfreds – selvom man havde forventet et årsresultat, der var dobbelt så stort. "Vi har vækstet til et niveau, som vi vil ligge stabilt på i årene, der kommer," siger partner til EjendomsWatch. (Opdateret)

Briefing uge 42: Regnskabsgymnastik for begyndere

Nogle gange er regnskaber så ugennemskuelige, at selv sensationshungrende journalister må klø sig i skægget. Og nogle gange er en personkredsen i ejendomshandel så speget, at långiverne siger fra. Selvom mange er på efterårsferie, så var der godt gang i kedlerne på EjendomsWatch. Læs gennemgangen af ugen, der gik.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier