EjendomsWatch

Nyt partnerskab skal renovere boliger i Nordsjælland for over 200 mio. kr.

Et byggepartnerskab af fire danske aktører får to år til at renovere udsat boligområde i Helsingør. MT Højgaard-selskab er på vinderholdet.

Ifølge Helsingør Kommunes fællesområdesekretariat så blev Nøjsomhed taget i brug i 1964. Projektet tæller i dag 464 boliger. Foto: Områdesekretariatet i Helsingør Kommune

Et nyt partnerskab bestående af den MT Højgaard-ejede entreprenørvirksomhed Enemærke & Petersen, arkitektvirksomheden Mangor & Nagel, landskabsarkitekterne SLA og ingeniørvirksomheden Oluf Jørgensen får ansvaret for at renovere det sociale boligområde Nøjsomhed i Helsingør, oplyser parterne i en meddelelse.

Kontrakten på at renovere Nøjsomhed, der befinder sig på Transport- og Boligministeriets såkaldte ghettoliste, løber over to år, og har ifølge Mangor & Nagel en samlet værdi på mere end 200 mio. kr.

Renoveringen omfatter både bygningerne og de tilhørende grønne områder.

Ifølge Helsingør Kommune blev Nøjsomhed taget i brug i 1964. Projektet tæller i dag 464 boliger.

Ifølge Lars Jess Hansen, som er kontraktansvarlig på projektet og forretningsområdedirektør i Enemærke & Petersen, så er man med på, at renoveringen kan være til gene for beboerne.

"En renovering kan virke meget indgribende på beboernes liv. Derfor er det vigtigt, at vi skaber gode rammer for beboerne. De er derfor medtænkt i hele byggeprojektet fra A til B. Vi vil blandt andet arrangere aktiviteter og understøtte en god kontakt med beboerne, så vi på bedste vis kan imødekomme de eventuelle gener, renoveringen vil medføre,” siger han.

Almene boligforeninger sætter jyske renoveringsarbejder for 126 mio. kr. i gang

Udsigt til renoveringer for milliardbeløb vækker begejstring

"Der er en masse man kan sætte i gang for at hjælpe håndværkervirksomhederne"

Almene boligselskaber vil hjælpe byggebranchen gennem coronakrisen

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier