EjendomsWatch

Boligforening skyder gang i totalrenovering til 600 mio. kr.

Arbejdernes Boligforenings afdeling i Esbjerg skal have den helt store makeover.

Visuralisering fra Årstiderne Arkitekter af totalrenoveringen af AB's afdeling i Esbjerg, når byggeriet er færdigt. | Foto: PR/Årstiderne Arkitekter

Det er over et år siden, at Arbejdernes Boligforening (AB) meddelte, at Esbjerg-afdelingen skulle totalrenoveres for op mod 563 mio. kr.

Nu skydes der så gang i den store renovering af de i alt 606 boliger, der efter renoveringen er nede på 509 boliger, skriver fagmediet Licitationen.

Det er Sweco, som står for arkitektrådgivningen af de i alt 44.000 kvm, mens selskabet Ingeniør'ne er totalrådgiver på projektet.

"Vi har haft et rigtig godt samarbejde med beboerne og inddraget dem i processen hele vejen med workshops, beboermøder o. l. Det har været vigtigt for os, og vi har givet dem indflydelse, hvor de har kunnet få det," udtaler Kent Grundell Hansen, projektchef ved Ingeniør'ne, til Licitationen.

Afdeling 23 rummer blokkene Ådalsvænget, Ådalsparken og Ådalshaven og ligger i Esbjerg-bydelen Sædding. Blokkene får blandt andet nye skalmure og altaner.

Fagforening bag boligprojekt til stort trecifret millionbeløb

Boligforening runder investeringer for 200 mio. kr. i Esbjerg-projekt

Mere fra EjendomsWatch

Poul Erik Bech spår 20 pct. nedgang i salget af privatboliger næste år

Stigende grundskatter kan udløse "en deroute, der vil noget" i priserne, lyder det fra mæglerveteranen Poul Erik Bech i anledning af ny undersøgelse blandt investorer og lejere. Den viser, at 2022 vil byde på et markant fald i aktiviteten på privatboligmarkedet. Og en dark horse lurer i horisonten.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier