EjendomsWatch

2E Group smider 100 boliger oven i puljen i ny bydel

Byggekoncernen 2E Group har allerede planer om at bygge 140 boliger i den nye bydel Nærheden ved Hedehusene mellem Roskilde og Taastrup vest for København. Nu vil selskabet bygge yderligere 10.000 etagemeter i samme område.

Visualisering af 2E Groups boligprojekt i Nærheden i Høje-Taastrup Kommune. Foto: PR 2E Group

Købsaftalen mellem den aalborgensiske ejendomsudvikler 2E Group og Nærheden P/S, som ejes ligeligt af Høje-Taastrup Kommune og foreningen Realdania, er underskrevet.

Det betyder, at 2E Group nu har byggeret til yderligere 80-100 boliger i området Nærheden ved Hedehusene vest for København, fremgår det i en pressemeddelelse fra selskabet.

Det samlede omfang af byggeriet vil blive 10.000 etagemeter. Selskabet er allerede i gang med at bygge 140 boliger i samme område.

”I Nærheden synes vi endnu en gang, at vi har fået en enestående mulighed for at placere vores unikke boliger i de helt rigtige rammer. Med egen skole, nem adgang til grønne områder og kun 20 minutter fra Hovedbanegården kan Nærheden tilbyde noget af det bedste fra forstaden. Oven i kommer noget af det bedste, man kender fra byen: Gode byrum, fælles faciliteter og liv i gaden,” lyder det fra Jesper Skovsgaard, ejer og direktør i 2E Group, som han stiftede i 1997.

Boligerne kommer til at ligge 300 meter fra Lego Educations nye folkeskole, Hedehusene Station og det fredede naturområde Sejlbjerg Mose.

Selskabet var det første, der meldte sig på banen med to boligprojekter i foråret 2017, da nyheden om den nye bydel blev bragt, fremgår det i meddelelsen, hvor selskabet også skriver, at første indflytning vil ske fra maj måned i år.

Boligerne er tegnet af Steen Gissel, som er arkitekt ved selskabet Årstiderne i Aarhus.

Den nordjyske ejendomsudvikler har tidligere meddelt, at planen er at etablere et grønt boligområde i byudviklingsprojektet, der på sigt skal rumme 3000 boliger. Projektområdet er på 65 hektar. Målet er, at der skal blive plads til 8.000 beboere.

150 boliger på vej til ny bydel nær Høje Taastrup

Udover flere boligudviklings- og byggeprojekter på Sjælland har ejendomsudviklingsfirmaet aktiviteter i Jylland, herunder flere i Aalborg og et enkelt i Aarhus.

Aalborgensere vil bygge boliger til en værdi af 700 millioner i Nordsjælland

Rådgivere på plads til skolebyggeri i Nærheden

Byggekoncern mister omsætning, men lander største resultat i 10 år

2E Group-direktør: Køber af ejendomme for 450 mio. kr. vil være hemmelig

Forsiden lige nu

Elevator-millionær sælger ud: "Jeg runder 75 næste gang"

12 sjællandske udlejningsejendomme bliver nu sendt på markedet af sønderjysk investor med mursten for et trecifret millionbeløb. Nødlidende ejendomme, hvor stumperne er blevet overtaget, har stille og roligt opbygget porteføljen, siger han til EjendomsWatch.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

Konsolideringen blandt administratorer fortsatte i den forløbne uge, da Administrea og Salling Ejendomsadministration fik nye ejere hos 360 North og Newsec Datea. I København købte Aberdeen Standard 106 boliger af Pensam, mens entreprenørkoncern MT Højgaard måtte nedjustere efter tabt voldgift.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier