EjendomsWatch

Mellem 60 og 120 nye lejeboliger på vej i Silkeborg

For første gang i 22 år skal lokalt boligselskab opføre nye lejeboliger. Første etape bliver i 10 etager.

Foto: Ritzau Scanpix/Casper Dalhoff

60 nye lejeboliger er på vej i Silkeborg, hvor Midtjysk Boligselskab for første gang i 22 år har sat nybyggeri i gang, skriver Midtjyllands Avis.

Der bliver tale om to højhuse i 10 etager og med 30 boliger i hver som skal opføres ved Bredhøjvej og College 360, fremgår det.

"De to huse er sendt i udbud, og hvis det går godt, har vi en plan om at opføre yderligere to højhuse," siger Bjarne Almind Johansen, formand for Midtjysk Boligselskab, til avisen.

Dermed kommer antallet op på 120, og de nye boliger ligger tæt på motorvejen og føjer sig til i alt 16 almene boliger, som boligselskabet netop har holdt rejsegilde på, og hvor der ifølge selskabets administrator, Boligkontoret Danmark, er over 100 på venteliste, skriver Midtjyllands Avis.

AP Pension voksede med seks ejendomme i 2017

Årstiderne Arkitekter får svensk ejer

PFA løfter mål for boligsatsning med et milliardbeløb

KPC skal bygge i 23 etager i Silkeborg 

Mere fra EjendomsWatch

Nye kræfter polstrer investeringsplatform til udlandseventyr

Nyt ejerskab hos digital investeringsplatform vil fordoble volumen og føre konceptet ud over Danmarks grænser. Tidligere Børsen-direktør skal booste kommerciel strategi og være med til at vise, "at The Many ikke bare er en god idé, men også kan blive en forretningsmæssig succes," som han siger til EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier