EjendomsWatch

KPC skal bygge i 23 etager i Silkeborg

Det bliver Herning-baserede KPC, der på vegne af bygherren, Aberdeen Standard Investments, skal føre en plan om et 70 meter højt højhus i livet.

Foto: PR-visualisering: Årstiderne Arkitekter

Men en entreprisesum på omkring 250 mio. kr. har entreprenørvirksomheden KPC i Herning fået ordren på at opføre det 70 meter høje Papirtårnet i Silkeborg i totalentreprise, skriver Herning Folkeblad.

Ifølge teknisk direktør Søren Kristiansen er undergrunden udfordrende, og de første seks-syv måneder efter første spadestik til april 2018 vil derfor gå med at bygge spunsvægge og pilotere, fremgår det.

Det er Aarstiderne Arkitekter, der har tegnet Papirtårnet, der skal rumme 83 lejligheder. Kapitalforvalteren Aberdeen Standard Investments er bygherre.

Kapitalforvalter bygger højhus i 23 etager i Silkeborg 

Mere fra EjendomsWatch

Klumme: Nye finansieringsvilkår ændrer markedet for ejendomsudvikling markant

Det nuværende rentemarked og kommende krav fra Finanstilsynet vil medføre en kraftig forringelse af ejendomsbranchens finansieringsvilkår. Det skaber muligheder for både ejendomsudviklere og ejendomsinvestorer, især dem, som formår at agere i et tiltagende komplekst juridisk miljø, lyder det fra Bech-Bruun-advokat i denne klumme.

Krise tvinger ejendomsmæglere til at barbere i staben

Den finansielle uro har også ramt landets mæglere. Tiderne med fuld fart fremad er sat på hold – organisationerne skæres til, medarbejdere fyres, men enkelte ser det som en mulighed for at opsnappe de bedste kandidater. ”Medvinden skal nok komme tilbage,” siger Colliers-direktør.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier