EjendomsWatch

Sygehus omdannes til boliger for et tocifret millionbeløb

Freja Ejendomme er i forhandlinger med Fyns Almennyttige Boligselskab (FAB) om at sælge Faaborg Sygehus til boligselskabet, som er parat på at bruge 78 mio. kr. på at omdanne 4000 kvm til lejeboliger.

Faaborg Sygehus. | Foto: Freja Ejendomme

Statens ejendomsselskab Freja Ejendomme og Fyns Almennyttige Boligselskab (FAB) samarbejder om en plan, som lyder på, at boligselskabet skal omdanne Faaborg Sygehus til lejligheder.

Ifølge Fyens Stiftstidende vil FAB bruge 78 mio. kr. på at omdanne byggeriet til 40-45 lejligheder på samlet 4000 kvm – og politikerne har allerede sagt go til projektet med en såkaldt principgodkendelse. Avisen skriver videre, at boligerne kommer til at variere i størrelse fra to-fire værelser på 80 til 115 kvm. Om de nye lejligheder kommer til helt eller delvist at ligge i sygehusets eksisterende hovedbygning er endnu uvist.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier