EjendomsWatch

64 nye billige boliger i støbeskeen i Herning

Boligselskabet Fællesbo vil opføre boliger, hvor der tidligere har ligget en campingplads.

Foto: Colourbox

Boligselskabet Fællesbo i Herning ønsker at opføre 64 almene familieboliger på Ringkøbingvej i byen, hvor tidligere Herning Park Camping lå. Konkret vil boligselskabet opføre 32 etværelseslejligheder, 22 toværelseslejligheder og ti fireværelseslejligheder, oplyser Herning Kommune, hvor byrådet foreløbigt har sagt god for projektet.

"Der kan være mange grunde til, at man – måske blot i en periode af sit liv – har behov for en relativt lav husleje. Det skal vi også kunne imødekomme i en kommune af Hernings størrelse. Vi ser i disse år en generel tendens til, at flere danskere flytter fra mindre bysamfund til større. Herning vokser, og derfor skal vi kunne tilbyde den bredest mulige vifte af boligtilbud," siger borgmester Lars Krarup (V).

Huslejen starter lige under 3000 kr. om måneden for de mindste boliger og topper ved godt 7000 kr. for de største, fremgår det.

Boligerne på Ringkøbingvej ligger tæt ved natur, sø og grønne områder. Forudsat at byrådet endeligt godkender byggeriet, vil boligerne formentlig stå klar i sensommeren 2019, oplyser kommunen.

PFA løfter mål for boligsatsning med et milliardbeløb

Entreprenør siger farvel til direktør og medejer

Bauhaus ryster på hovedet af Herning Kommune

Herning-ejendom på tvangsauktion med gæld på 180 mio. kr. 

Mere fra EjendomsWatch

"Cash is king": Britisk velhaverfamilie soler sig i dansk investeringsklima

Den britiske ejendomsinvestor Pears Global trives under de nuværende økonomiske forhold og agter at udbygge sin eksisterende milliardportefølje i Danmark. Ekspansion til det øvrige Norden kan også komme på tale, fortæller dansk investeringschef til EjendomsWatch. Han taler om ”en større konkurrencemæssig fordel end tidligere.”

Frederik Barfoed: Regeringsforslag er udtryk for "massiv hetz mod ejendomsbranchen"

Der er tale om ”en skræmmende og meget uhyggelig udvikling,” når regeringen ønsker at styre lejeudviklingen på det private boligmarked. Sådan lyder det fra Barfoed Groups koncerndirektør, Frederik Barfoed, der kalder det ”gratis point,” når pensionsinvestoren Danica går ud og lover rabat på de inflationsregulerede huslejestigninger.

Udlejer sætter grænse for lejestigning: Nuværende niveau er "i overkanten"

Lejere hos AKF-koncernen vil det kommende år ikke opleve, at den ellers indeksregulerede husleje stiger mere end 4 pct. ”Det er vigtigt for os, at vi ikke bidrager til en usund økonomi hos vores boliglejere,” forklarer topchef Ino Dimits, der ikke mener, at et lovindgreb fra regeringens side er vejen frem. (Opdateret)

Klumme: Tryghed for lejerne bliver atter valgtema

Ved at appellere målrettet til landets lejere vandt den siddende S-ledede regering folketingsvalget i 1998 med ét enkelt mandats flertal. Nu tyder det på, at en Mette Frederiksen i modvind vil forsøge at gentage manøvren.

Aarhus-kollegie nedlægger over 600 værelser

En gæld på 60 millioner til staten. Lejetab for flere millioner. Nu vil man problemerne til livs, lyder det fra bestyrelsen bag Skjoldhøjkollegiet i Aarhus. Frasalg indgår i planerne.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier