EjendomsWatch

64 nye billige boliger i støbeskeen i Herning

Boligselskabet Fællesbo vil opføre boliger, hvor der tidligere har ligget en campingplads.

Foto: Colourbox

Boligselskabet Fællesbo i Herning ønsker at opføre 64 almene familieboliger på Ringkøbingvej i byen, hvor tidligere Herning Park Camping lå. Konkret vil boligselskabet opføre 32 etværelseslejligheder, 22 toværelseslejligheder og ti fireværelseslejligheder, oplyser Herning Kommune, hvor byrådet foreløbigt har sagt god for projektet.

"Der kan være mange grunde til, at man – måske blot i en periode af sit liv – har behov for en relativt lav husleje. Det skal vi også kunne imødekomme i en kommune af Hernings størrelse. Vi ser i disse år en generel tendens til, at flere danskere flytter fra mindre bysamfund til større. Herning vokser, og derfor skal vi kunne tilbyde den bredest mulige vifte af boligtilbud," siger borgmester Lars Krarup (V).

Huslejen starter lige under 3000 kr. om måneden for de mindste boliger og topper ved godt 7000 kr. for de største, fremgår det.

Boligerne på Ringkøbingvej ligger tæt ved natur, sø og grønne områder. Forudsat at byrådet endeligt godkender byggeriet, vil boligerne formentlig stå klar i sensommeren 2019, oplyser kommunen.

PFA løfter mål for boligsatsning med et milliardbeløb

Entreprenør siger farvel til direktør og medejer

Bauhaus ryster på hovedet af Herning Kommune

Herning-ejendom på tvangsauktion med gæld på 180 mio. kr. 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier