EjendomsWatch

Formand går i utide hos almen boligadministrator

Det er kun fem måneder siden, at Jens-Anker Gjelstrup blev valgt som formand for Domea.dk de næste to år. Nu ønsker han at trække sig. Nuværende næstformand indstilles til at tage over.

Afgående formand i Domea.dk Jens-Anker Gjelstrup. | Foto: Jacob Ljørring for Domea.dk

Jens-Anker Gjelstrup er snart fortid som formand for den almene boligadministrator Domea.dk — få måneder efter, at han blev valgt for en ny toårig perode.

I en meddelelse fra organisationen hedder det, at Jens-Anker Gjelstrup "af personlige årsager" har ønsket at trække sig — hvilket formelt vil ske på et ekstraordinært repræsentantskabsmøde 12. december.

Her vil bestyrelsen foreslå den nuværende næstformand, Poul Rasmussen, som ny formand. Han er 57 år og næstformand i boligselskabet Domea Vordingborg, der er blandt Domea.dks kunder.

Poul Rasmussens post foreslås frem til 1. juni 2018 overtaget af Svend Overgaard, der er formand i Domea Rødekro.

"Bestyrelsen understreger, at formandsskiftet ikke får betydning for Domea.dks strategi, kunder eller medarbejdere," skriver Domea.dk.

På det årlige repræsentantskabsmøde 1. juni vil formand og næstformand være på valg for en etårig henholdsvis toårig periode.

Domea.dk bygger boliger i Horsens-forstad

Domea vil bygge boliger i hjertet af Hillerød

Domea.dk vil omdanne tomme parcelhuse til almene boliger

 

Mere fra EjendomsWatch

Fond misser millionsalg og udlejer til tidligere formand

FINGRENE I FONDSMIDLER: Helt usædvanligt valgte erhvervsdrivende fond hverken at sælge eller modernisere en bolig på Frederiksberg i forbindelse med et lejerskifte. I stedet udlejede man sidste år lejligheden til fondens tidligere formand, der nu vil have fonden til at finansiere forbedringer, han selv har lavet. LLO undrer sig.

Briefing uge 21: Skærende kontraster i et anspændt marked

Der er ikke nødvendigvis langt fra milliardsucces til ditto fiasko i et ejendomslandskab, som de fleste aktører kan blive enige om, er ramt af store udfordringer. Det er blot nogle af de ting, vi ser nærmere på i vores faste overflyvning over ugens største begivenheder i branchen.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier