EjendomsWatch

Formand går i utide hos almen boligadministrator

Det er kun fem måneder siden, at Jens-Anker Gjelstrup blev valgt som formand for Domea.dk de næste to år. Nu ønsker han at trække sig. Nuværende næstformand indstilles til at tage over.

Afgående formand i Domea.dk Jens-Anker Gjelstrup.

Jens-Anker Gjelstrup er snart fortid som formand for den almene boligadministrator Domea.dk — få måneder efter, at han blev valgt for en ny toårig perode.

I en meddelelse fra organisationen hedder det, at Jens-Anker Gjelstrup "af personlige årsager" har ønsket at trække sig — hvilket formelt vil ske på et ekstraordinært repræsentantskabsmøde 12. december.

Her vil bestyrelsen foreslå den nuværende næstformand, Poul Rasmussen, som ny formand. Han er 57 år og næstformand i boligselskabet Domea Vordingborg, der er blandt Domea.dks kunder.

Poul Rasmussens post foreslås frem til 1. juni 2018 overtaget af Svend Overgaard, der er formand i Domea Rødekro.

"Bestyrelsen understreger, at formandsskiftet ikke får betydning for Domea.dks strategi, kunder eller medarbejdere," skriver Domea.dk.

På det årlige repræsentantskabsmøde 1. juni vil formand og næstformand være på valg for en etårig henholdsvis toårig periode.

Domea.dk bygger boliger i Horsens-forstad

Domea vil bygge boliger i hjertet af Hillerød

Domea.dk vil omdanne tomme parcelhuse til almene boliger

 

Forsiden lige nu

KPMG-topchef køber investeringsejendom til rekordpris og gør lejere nervøse

Den øverste chef i revisionsselskabet KPMG i Danmark er ved siden af sit job også ejendomsinvestor. Med en ny tocifret millioninvestering i en nødlidende ejendom i København frygter lejerne at blive kastebold mellem kortsigtede spekulanter. KPMG-direktør lover dog over for EjendomsWatch at overholde gældende lovgivning.

Et flertal af danskere går ind for blandede byområder

Hverken høje eller lave indkomstgrupper skal klumpe sig sammen, lyder det fra statsministeren – og også fra en overvægt af danskere, viser en rundspørge. Resultatet glæder den almene boligsektor, der har gode erfaringer med blandet byggeri, og som også flere og flere private udviklere går i partnerskab med.

Gangsted-Rasmussen henter ny ejendomspartner

Familievirksomheden Gangsted-Rasmussen har hentet en ny ejendomspartner hos konkurrent. Rekrutteringen kommer efter, at Christian Gangsted-Rasmussen sidste år valgte at sige farvel til en række tidligere partnere og videreføre virksomheden i nye rammer.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier