EjendomsWatch

Domea.dk bygger boliger i Horsens-forstad

Først skal ældre ejendomme rives ned på grunden. Boligorganisationen følger dermed op på udmeldinger om at ville ekspandere i Østjylland.

Foto: PR-illustration

I løbet af foråret 2018 vil boligorganisationen Domea.dk sætte spaden i jorden til 42 almene familieboliger midt i Tørring vest for Horsens. Inden byggeriet kan gå i gang skal de nuværende bygninger på stedet, Tørringhus og frivillighuset "Det Gule Hus", rives ned, skriver Horsens Folkeblad.

Når nedrivningen er tilendebragt, vil Hedensted Kommune — hvor Tørrring ligger — sælge grunden til Domea for 9,9 mio. kr. Det svarer til en kvadratmeterpris på ca. 2000 kr. Til sammenligning koster en kommunal parcelhusgrund i Tørring ca. 500 kr. pr. kvm.

"Ja, det er nogle dyre kvadratmeter, men vi har jo også købt et helt hotel og vil nu rive det ned. Det koster," siger Johan Stadil Petersen, vicekommunaldirektør i Hedensted Kommune, til Horsens Folkeblad.

Hver karré er formet som et v. De to punkthuse i midten bliver i fire etagers højde, mens de to yderste bliver tre etager.

Domea.dk satser på Østjylland

Horsens har vokseværk

Niam køber 12.000 kvm kontorejendom i Horsens

Mere fra EjendomsWatch

Mægler misbrugt i Rema-direktørs boligsalg for 120 mio. kr.

REMA-DIREKTØR I DOBBELTROLLE: En lokal ejendomsmæglers vurdering blev brugt, da Rema-direktør solgte et boligprojekt til små investorer for over 120 mio. kr. Mægleren afviser dog nogensinde at have lavet den pågældende vurdering. ”Vi er bare blevet brugt som en brik i et stort spil,” siger mægler.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier