EjendomsWatch

M&A-partner: Mangor & Nagel har kostet et trecifret millionbeløb

Aarts køb af Mangor & Nagel har kostet førstnænvte et trecifret millionbeløb, vurderer partner inden for salg og køb af virksomheder. Samtidig er salget bemærkelsesværdigt, siger han til avis.

Aart Architects med stifter og adm. direktør Torben Skovbjerg har købt konkurrenten Mangor & Nagel. | Foto: Søren Vendelbo/JPA

140 til 160 mio. kr. Det er ifølge partner i Dansk Ejerskifte, der specialiserer sig i køb og salg af virksomheder, Frederik Aakard, prisen, som Aarts har betalt for Mangor & Nagel. Det vurderer han over for Børsen.

Prisen har han regnet sig frem til ved at gange driftsresultat med 10, hvilket ifølge ham er normen for virksomhedshandler i arkitektbranchen. Mangor & Nagel havde et driftsresultat på 13,6 mio. kr. i 2021, og så har Frederik Aakard lagt lidt oveni, fordi arkitektfirmaet har haft god fart på forretningen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Schweiz-investor i nyt opkøb – rådgiver på trapperne med 1 mia. kr. yderligere

Swiss Life med knap 650 mia. kr. i ejendomme har med hjælp fra Kristensen Properties købt op i Aarhus for over 100 mio. kr. Kent Hoeg Sørensen, adm. direktør i selskabets danske brohoved, er igang med at lægge sidste hånd på fire køb mere. ”Swiss Life er ikke færdige i Danmark. De kan genkende en god investering,” siger han.

Østjysk vækstkommune går på investorjagt

I Hornslet, 20 km nord for Aarhus, søger Syddjurs Kommune nu ”en ambitiøs partner”, der udover at gøre byen større, også skal gøre den bedre. Projektleder håber på interesse fra både udviklere og pensionskasser.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier