EjendomsWatch

Rigsrevisionen sender ny byge af kritik mod skandaleramte ejendomsvurderinger

Skatteministeriet har langtfra fået styr på skandalen om de nye ejendomsvurderinger til landets boligejere, lyder kritikken fra Rigsrevisionen i en ny beretning, der ventes offentliggjort onsdag. Den anslåede pris for hele systemet ventes at blive 3,6 mia. kr.

Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Skatteministeriet har hverken styr på økonomien, tidsplanen eller risici i det skandaleramte projekt med at etablere et nyt ejendomsvurderingssystem til de danske boligejere.

Ydermere har Folketinget ikke fået det fulde billede af den skrantende økonomi i projektet, når skiftende ministre har bedt om flere penge.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Poul Erik Bech spår 20 pct. nedgang i salget af privatboliger næste år

Stigende grundskatter kan udløse "en deroute, der vil noget" i priserne, lyder det fra mæglerveteranen Poul Erik Bech i anledning af ny undersøgelse blandt investorer og lejere. Den viser, at 2022 vil byde på et markant fald i aktiviteten på privatboligmarkedet. Og en dark horse lurer i horisonten.

Familie sælger feriepark til kapitalfond

Selskabet First Camp, der har den norsk-baserede kapitalfond Norvestor i ryggen, overtager fra nytår ferieparken Jesperhus på Mors, der tidligere er blevet nedskrevet i værdi.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier