EjendomsWatch

Storcenter udvider under coronakrisen: "Behov for mere gourmet og færre bølgefritter"

I jagten på at tiltrække flere kunder udvider shoppingcentret Rødovre Centrum.

Rødovre Centrum | Foto: Anthon Unger

Coronakrisen har været hård for de danske shoppingcentre, der har været tvangsnedlukket, men det får langtfra familien bag Rødovre Centrum, der er et af landets største shoppingcentre, til at kaste håndklædet i ringen.

Tværtimod går man nu på jagt efter kundesegmenter ved at udvide med 300 kvm til restauranter, skriver Berlingske, der har interviewet Jesper Andreasen, som er medejer og direktør af Rødovre Centrum, der mener, at der er "behov for mere gourmet og færre bølgefritter" i centret.

"Mange af de nye borgere i Rødovre kommer fra København og Frederiksberg, og de er vant til noget andet mad end det, vi kan tilbyde her i centret," fortæller Jesper Andreasen i Berlingske-artiklen, der også kommer omkring det kuldsejlede salg af shoppingcentret tilbage i 2018, der med en pris på 4-5 mia. kr. kunne være blevet det største salg af en enkelt ejendom i Danmark nogensinde.

Jesper Andreasen har været adm. direktør for Rødovre Centrum, der blev indviet i 1966, siden 1991.

Genåbning: Storcentre forudser konkurser blandt butikker

Storcenter i opråb: Vi har stadig åbne butikker

Alternativ til lagerskat var i spil i regeringens jagt på finansiering hos ejendomsbranchen 

Mere fra EjendomsWatch

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

I samarbejde med platformen for ejendomsdata Resights bringer EjendomsWatch de seneste tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr. På dagens liste optræder VKR Holding og Køge Kommune, mens en ejendom på Bornholm er solgt for over 48 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier