EjendomsWatch

Dansk Byggeri er positivt stemt over for ny regerings klimamål

Erhvervsorganisationen er tilfreds med, at den nye politiske aftale lægger op til energibesparelser og en strategi for bæredygtighed i byggeriet.

Sofie Mathiassen/Ritzau Scanpix
Lars Storr-Hansen, adm. direktør for Dansk Byggeri, mener, at det er positivt med klare klimamål for byggeriet. Foto: Sofie Mathiassen/Ritzau Scanpix

Energibesparelser i offentlige bygninger og en national strategi for bæredygtigt byggeri er blandt punkterne er blandt punkterne i den politiske aftale mellem Radikale Venstre, Enhedslisten, SF, og Socialdemokratiet, som danner grundlag for den nye S-regering, der ventes udnævnt torsdag.

Dansk Byggeri er positivt stillet i forhold til punkterne, da målet om en CO2-reduktion på 70 pct. ikke kan nås uden klare mål, skriver organisationen i en pressemeddelelse.

"Det er der brug for, og bygge- og anlægsvirksomhederne er klar til at tage udfordringen op. Vi ser frem til at drøfte, hvordan man kan energieffektivisere både gamle og nye bygninger. Og branchen er klar til at bidrage med nye ideer og måder at bygge og renovere mere energivenligt hele vejen rundt, også når det gælder de byggematerialer, der anvendes," udtaler Lars Storr-Hansen, adm. direktør for Dansk Byggeri, i meddelelsen.

Han uddyber i meddelelsen, at han ser frem til at gå i dialog med det kommende ministerhold.

Danmark skal have en national strategi for bæredygtigt byggeri

Ny regering vil gøre op med udenlandske kapitalfonde – og skaffe flere almene boliger

Dansk Byggeri med opfordring før valget: Fremryk de vigtigste infrastrukturprojekter

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier