Dansk Byggeri med opfordring før valget: Fremryk de vigtigste infrastrukturprojekter

Dansk Byggeri opfordrer politikerne til at huske det danske erhvervsliv i den kommende valgkamp gennem blandt andet fremrykning af planer om infrastrukturprojekter.
Politikerne bør fremskynde de vigtigste infrastrukturprojekter, mener Dansk Byggeri. | Foto: Ritzau Scanpix/Tycho Gregers.
Politikerne bør fremskynde de vigtigste infrastrukturprojekter, mener Dansk Byggeri. | Foto: Ritzau Scanpix/Tycho Gregers.

Virksomhederne og deres forhold bør have en central placering i valgkampen, for samfundet har brug for virksomheder, der skaber gode arbejdspladser og tjener penge til landet, som kan bruges til at finansiere velfærdsstaten.

Det kan blandt andet sikres ved at fremrykke infrastrukturprojekter, hvor både regeringen, Dansk Folkeparti og Socialdemokratiet har fremlagt ambitiøse planer, skriver Dansk Byggeri i en pressemeddelelse tirsdag en times tid efter statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) udskrev folketingsvalg til afholdelse 5. juni.

"Vi mener, at politikerne bør fremskynde etableringen af nogle af de vigtigste infrastrukturprojekter. Der er ingen grund til, at vi skal vente til 2021 med at sætte spaden i jorden," udtaler Lars Storr-Hansen, adm. direktør i Dansk Byggeri, i meddelelsen.

Han tilføjer, at investeringer i infrastruktur binder landet sammen både fysisk og digitalt, og at de nye planer er nødvendige for et velfungerende arbejdsmarked.

Løkke udskriver valg – danskerne skal stemme 5. juni

Dansk Byggeri: Beskæftigelsen og nybyggeriet falder i 2020

Investeringsplan til 112 milliarder kroner skal give 450 kilometer nye veje 

Regeringen og Dansk Folkeparti klar med infrastrukturplan: Præsenteres klokken 10 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også