Coor-forretning er blevet dobbelt så stor på tre år

Kontrakter, hvor prisen vægter mere end 50 pct., er dog ikke interessante, siger catering-direktør i Coor
Søren Kanne, direktør for cateringdivisionen Food By Coor, der driver 100+ kantiner og serverer 20.000 måltider dagligt. | Foto: Coor/pr
Søren Kanne, direktør for cateringdivisionen Food By Coor, der driver 100+ kantiner og serverer 20.000 måltider dagligt. | Foto: Coor/pr

Virksomhedsledere ser ikke kun kantinedrift som en madordning, men i stigende grad også som en måde at tiltrække nye kræfter og ikke mindst styrke virksomhedens bæredygtighedsmål.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også