ISS indgår ny partnerskabsaftale til trecifret millionbeløb

Servicekoncernen ISS Danmark indgår en partnerskabsaftale med landets største grossistvirksomhed. Målet er bl.a. at opnå nye muligheder inden for brug af data og bæredygtighed.
Foto: ISS / PR
Foto: ISS / PR

ISS Danmark og Dansk Cater har indgået en tre-årig partnerskabsaftale med en samlet værdi på et trecifret millionbeløb, oplyser ISS i en pressemeddelelse uden at præcisere beløbet yderligere.

Ifølge meddelelsen resulterer det nye samarbejde i ”lokale, klimavenlige førevarer til 188 kantiner” på tværs af landet. I alt vil resultaterne af aftalen nå ud til 40.000 dagligt spisende gæster

Aftalen er netop trådt i kraft, fremgår det, og forløber indtil videre til og med 2025, men med mulighed for forlængelse.

Adm. direktør i Dansk Cater Steen Damsgaard Pedersen udtaler i meddelelsen, at man sammen med ISS ”glæder sig til at løfte madoplevelserne til et nyt niveau.”

”Det er helt unikt i markedet, at vi sammen med ISS har lavet en aftale, hvor vi som partnere samarbejder om udvikling af innovative løsninger med brug af data og understøtter hinanden i at sikre høj kvalitet og bæredygtighed på tværs af vores leverancer.”

Hos ISS Danmark udtaler adm. direktør Christian Lindskov Alsøe, at de to parter sammen når en størrelse, som forpligter i forhold til at gå forrest i ”kampen for bæredygtige og klimavenlige løsninger.”

”Vores kunder efterspørger i stigende grad lokale og klimavenlige fødevarer samt muligheden for at dokumentere miljøpåvirkningen af den mad, der bliver lavet i kantinen, og der har Dansk Cater virkelig imponeret os med deres leverancer,” uddyber han i meddelelsen.

ISS skruer op for vækstambitionerne

ISS opjusterer forventningerne til 2022

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også