EjendomsWatch

Proptech med international kundebase går på kundejagt i Danmark

PROPTECH SYMPOSIUM: Mads Pihl Sørensen har på få år opbygget en virksomhed med over 100 ansatte. Hans firma, Yavica, var blandt de over 60 repræsenterede på Proptech Symposium mandag.

Mads Pihl Sørensen og hans firma Yavica har rundet 100 ansatte. | Foto: Yavica / PR

Iværksætter Mads Pihl Sørensen og hans softwarefirma Yavica er blandt de proptech-virksomheder, der mandag blander sig mellem etablerede spillere og investorer på Proptech Symposium i København.

Firmaets primære produkt, softwareløsningen til ejendomsadministration Flexproperty, der baserer sig på Microsofts platform, vinder frem, og på fire år har det rundet 100 ansatte.

”Vi har en supermoden løsning, men er stort set ukendte i Danmark. Nu har vi sat os for, at vi gerne vil ind at vinde nogle kunder i Danmark, og der er et arrangement som det her helt perfekt for os,” siger han.

I videoen herunder uddyber Mads Pihl Sørensen.

Onsdagens noter: Blue Capital, Coor, Yavica, Heimstaden, Birger Christensen, proptech, Rudersdal, Valdemars Slot, brand

Proptech-virksomhed er gået fra fire til 80 mand siden 2017

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 26: Over for gult

Med dagens Tour de France-start i København viser hovedstaden endnu engang sin status som en international by. Ikke så sært, at udenlandske investorer stadig gerne vil have del i værdierne, også selvom de måske tager et dyk for en tid.

Trængt boligfond må alligevel skride til salg

Frederiksberg Boligfond er stadig i så sårbar økonomisk situation, at der skal skaffes penge via ejendomssalg – præcist det, der i 2018 udløste folkelige protester, da Blackstone var udset som køber.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier