EjendomsWatch

Facility service-chefen ser behov for mere fleksible løsninger for fysisk fremmøde

SOMMERSERIE: Michael Rusborg er chef for CBRE Global Workplace Solutions i Danmark og Norge. Han mener, at coronakrisen har betydet, at nogle medarbejdere ikke er trygge ved at skulle tilbage på kontoret. Der er derfor behov for at finde fleksible løsninger, siger han i EjendomsWatchs sommerserie.

"Måske er det ikke essentielt at have alle tilbage fysisk på kontoret," siger Michael Rusborg, chef for CBRE Global Workplace Solutions i Danmark og Norge. | Foto: PR

1) Sommeren er over os, og coronakrisen klinger af. Hvad glæder du dig mest til?

"Ferie! At få mulighed for at slappe af og komme helt ned i gear med familien. Vi har haft et travlt forår i CBRE GWS, da vi har gennemført et stort opkøb af virksomheden Intego A/S, der en landsdækkende leverandør af tekniske services. Det har været en meget spændende proces at være en del af, og vi har arbejdet hårdt i begge virksomheder for, at handlen skulle blive en realitet. Heldigvis flaskede alting sig, og det ser ud til at blive en endda meget lykkelig forening af de to virksomheder. De supplerer hinanden godt på alle punkter.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Læs også

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier